Tuorein sisältö

Käärijän Böle Arenan suurkonserttien tapahtumainfo - lue nämä huolella

02.05.2024 klo 14.44 | Luettu: 544 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Käärijä BÖLEssä - alla tarkempaa infoa kevään suuresta Käärijä-tapahtumasta:

KÄÄRIJÄ - It’s crazy, It’s part2 - Päivätapahtuma
Helsinki, BÖLE Arena & Club, Veturimiehenkatu 7

LA 4.5.2024
Ovet klo 14.00
KONSERTIN AIKATAULU
klo 14.00 ovet auki yleisölle
klo 15.00 Käärijä
Konsertin arvioitu kesto n. 60min

HUOM! Böle Arena & Club tyhjennetään kokonaan heti päivätapahtuman esiintymisen päätyttyä (n. klo 16:00). Sisälle ei voi jäädä odottamaan iltatapahtumaa, vaan tällöin narikkaan mahdollisesti jätetyt tavarat tulee hakea ja palata ulos iltatapahtuman jonon perälle.

Päivätapahtuma on täysin ikärajaton, ei anniskelua. Alle 12-vuotiaita suositellaan saapumaan huoltajan seurassa. Kuulosuojainten käyttöä suositellaan. Kuulosuojaimia saa myös ostettua paikan päältä.

Päivätapahtuman jonotus kulkee Veturimiehenkatua pitkin kohti Rautatieläisenkatua. BÖLEn
sisäänkäynniltä Ratapihantielle kulkevan välikön pääovilta katsottuna oikeassa laidassa tapahtuu jonotus iltatapahtumaan, eikä tästä jonosta oteta asiakkaita päivätapahtumaan
.

KÄÄRIJÄ - It’s crazy, It’s part2 - Iltatapahtuma
LA 4.5.2024

klo 18:00 ovet auki yleisölle
Klo 19:00 Arttu Lindeman
klo 20:00 Käärijä

Konsertin arvioitu kesto n. 75-90min

K-18 jatkobileet permannon puolella jatkuvat DJ:n kanssa 02:00 asti.

HUOM! -S- permanto sekä parvi tyhjennetään heti Käärijän esiintymisen päätyttyä ja tilaisuus muuttuu kokonaisuudessaan K-18. Täysi-ikäiset voivat halutessaan siirtyä permannolle Clubin puolelle jatkoille. Siirtyminen vaatii narikan vaihtamista alakertaan.

Tapahtuma on ikärajaton, mutta rajattu anniskelualue permannolla. Permanto on jaettu anniskelun sekä ikärajattoman alueen kesken, mutta parvi on täysin ikärajatonta aluetta, jossa ei ole tarjoilua Arenan puolella.

Perheliput saatavilla vain parven istumapaikoille. Huomioithan, että Perhelippujen lastenlippu on tarkoitettu vain alle 15-vuotiaille, sitä vanhemmat tarvitsevat täysihintaisen aikuisten lipun.

Anniskelualueelle tulijoilla tulee olla esittää voimassa oleva kuvallinen henkilöllisyystodistus, jolla todennetaan henkilön olevan täysi-ikäinen. Pelkkä K-18 lippu ei yksinään oikeuta pääsyyn anniskelualueelle.

Jonotus iltatapahtumaan kulkee BÖLE Arenan sisäänkäynniltä Ratapihantielle kulkevan välikön
ovilta katsottuna oikeassa laidassa.

Jonotus pääsisäänkäynnillä iltatapahtumaan alkaa keikkapäivänä klo 08:00. Ennen tätä jonottaminen BÖLE Arenan ja Messukeskuksen alueella ei ole sallittua. Alkaen klo 11:00 paikalla oleva järjestyksenvalvoja tulee hoitamaan jonottajien numerointia sekä päivätapahtumaan että iltatapahtumaan.

Huomioithan, että voit jonottaa vain yhteen tapahtumaan kerrallaan eli siihen kummassa jonossa olet, eikä tuplanumeroita ole sallittua ottaa. Numerointi tapahtuu vain jonossa oleville henkilöille yks per jonottaja.

Jonottaminen tapahtuu ulkona ja huomioithan että jonottajille ei löydy wc-tiloja.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Näytelty Masters of ... Liam Neesonin Mies j... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova