Tuorein sisältö

Nimmarinmetsästäjän faktat, AC/DC varma tapaus mutta Bon Jovi vain naisille!

02.01.2009 klo 00.02 | Luettu: 3442 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Kanadassa, tarkemmin Torontossa vaikuttava HoundsTV.com on listannut nimmarinmetsästäjän ja fanin kannalta miellyttävimmät ja huonoimmat artistikokemukset. Torontossa vuonna 2008 pistäytyneistä maailmantähdistä parhaan arvosanan saa AC/DC. Bändi kokonaisuudessaan saa hyvät arvosanat faneille annetusta ajasta, kaikki osallistuivat nimmarien jakoon ja fanien tapaamiseen.

Elokuussa parin päivän ajan paikkakunnalla viihtynyt Coldplay sijoittuu listakakkoseksi. Varsinkin laulaja Chris Martin saa kiitosta, mies jaksoi poseerata faneille ja jakaa nimmareita - aina yhtä kohteliaana.

Kanadalaiset rock-suosikit Burton Cummings ja Randy Bachman eli The Guss Who sijoittuu kolmanneksi. Shania Twain on listalla seuraavana. Tähti jaksoi jakaa nimmareita, vaikka ei keikkamatkalla ollutkaan. Myös The Jonas Brother käyttäytyy fanejaan kohtaan asiallisesti.

Faneja ja nimmarinmetsästäjiä huonoiten kohtelevat (ainakin Toronton seudulla) Led Zeppelin-hemmot Robert Plan ja Jimmy Page. Näiltä hemmoilta ei nimmareita pahemmin herunut. Bon Jovi oli myös hankala pala. Richie Samboralta irtosi nimmareita vaihtelevasti mutta John Bon Jovilta tuntui löytyvän aikaa vain nuorille hyvän ulkomuodon omaaville naisille. Levy kädessä nimmaria ei irronnut, kuulemma eivät halua toisten tienaavan myydyillä nimmarkilevyillä!

Myös The Eagles on tunnetusti vaikea, melkeinpä mahdoton tapaus. Niinpä Henleyn ja Freyn kylmät reaktiot nimmarinpyytäjiin eivät olleet yllätys.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Beatles-tähden sensu... Mitä Amerikka kuunte... >

Keskustelut (1 viestiä)

JJ75

02.01.2009 klo 10.44

Suomessa... mukavimpina tapauksina pidän Kirsi Rantoa, Ari Klemiä, Jope Ruonansuuta ja tietysti M.A. Nummista ja Pedro Hietasta unohtamatta.

Ari Klem on erityisen huomaavainen ja kohtelias. Vetää keikan ja kysyen yleisön mielipidettäkin ja huolehtii asioista. Keskustellessa mutkaton ja mukava.

Kirsi Ranto on yllätyksiä täynnä. Pianonsoitto ja laulutaito on erityisen hyvää kuultavaa samaan aikaan. Keskustellessa herttanen kuin mikä.

Ruonansuussa näkyy leipääntymisen merkkejä osittain, koska ihmiset kuvittelevat hänen alkavan ihan kokoajan pyydettäessä matkimaan kaikkea. Mutta hän sen tekeekin, jos tilanne on sopiva aivan omin ehdoin. Erittäin fiksu ja hauska. Huomioi todella hyvin faninsa.

M.A. Numminen ja Pedro Hietanen ovat mukavia lupsakoita ukkoja. Lapsena tapasin Nummisen joka suhtautui lapsiin erittäin hyvin. Pedron vanhemmalla iällä.

Artisteja useitakin tavannut, mutta nämä jääneet parhaiten mieleen. Ulkomaalaiset ei ole napanneet.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova