Tuorein sisältö

Carrie-Anne Moss kieroilee Schwarzeneggerin FUBAR-sarjan 2. kaudella

13.05.2024 klo 23.55 | Luettu: 425 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Arnold Schwarzeneggerin tähdittämä True Lies -mukaelma FUBAR ("Fucked up beyond all recognition") saa 2. kauden, kuten opimme jo viime kesänä. Sarja alkoi Netflixissä viime vuoden toukokuussa.

Kauden tulokkaisiin lukeutuu Carrie-Anne Moss. Hänen hahmonsa Greta Nelso on entinen itäsaksalainen vakooja, jolla on intohimoista historiaa Schwarzeneggerin näyttelemän salaisen agentin kanssa.

Nelso on yksi kauden roistoista. Hän uhkaa paitsi maailmanrauhaa myös herra päähenkilöä henkilökohtaisesti, mikä liittynee vihjattuun sutinaan. Päähenkilö salasi ammattinsa perheeltään vuosikymmenien ajan. Kun sarja alkoi, äijä ei tiennyt itse, että myös hänen tyttärensä on salainen agentti.

Moss nähdään seuraavaksi Star Wars -aiheisessa The Acolyte -sarjassa (kuvassa), joka alkaa kesäkuussa.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Poppy Playtime -kauh... Suosikkimeteorologi ... >

Keskustelut (1 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

14.05.2024 klo 08.14

Carrie-Anne Mossin hahmo tuo varmasti jännitystä ja dramatiikkaa toiseen kauteen. On mielenkiintoista nähdä, millainen suhde hänellä on Schwarzeneggerin näyttelemän agentin kanssa ja miten heidän menneisyys vaikuttaa heidän nykyisiin tehtäviinsä. Uskon, että Mossin rooli tuo sarjaan uutta syvyyttä ja tekee siitä entistäkin viihdyttävämmän. Olen innoissani saadessani nähdä lisää FUBARIA ja odotan innolla The Acolytea, jossa Moss nähdään seuraavaksi!
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova