Tuorein sisältö

Nylon Beatin paluu keikkalavoille tapahtuu kuukauden kuluttua

15.05.2024 klo 15.27 | Luettu: 431 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Nylon Beatin paluu keikkalavoille tapahtuu kuukauden kuluttua.

Jonnan ja Erinin muodostama kaksikko nousee Helsinki City Festivalin lavalle Bolt Arenalla 14. kesäkuuta samoin kuin Haloo Helsinki! ja tapahtuman ulkomainen päävieras, kanadalainen DJ-huippu Deadmau5.

"Nylon Beat on pitänyt taukoa kuuden vuoden ajan, mutta nyt päätimme jälleen koota voimamme ja nousta yhdessä esiintymislavalle. Luvassa ovat kaikki tunnetuimmat biisimme ja tietysti huikeaa festaritunnelmaa", Jonna ja Erin kertovat.

Nylon Beatin levyjä on myyty kaikkiaan yli 400 000 kappaletta ja heidän monet hittinsä, kuten Teflon Love, Rakastuin mä looseriin, Viimeinen, Seksi vie ja taksi tuo, Syytön, Sanoja, 12 apinaa, Satasen laina, Nukutaan ja Psykedeliaa soivat yhä eri radiokanavilla.

Helsinki City Festivalin lipunmyynti on edennyt hyvää tahtia. Tapahtumassa nähdään yhteensä yli neljäkymmentä koti- ja ulkomaista huippuartistia 1990-luvulta nykypäivään. Tapahtuma-alueena ovat Bolt Arenan lisäksi sen kaksi viereistä jalkapallokenttää.

Helsinki City Festivalin lavalle nousevat Nylon Beatin, Deadmau5:n ja Haloo Helsingin! lisäksi mm. saksalainen DJ/Tuottaja Robin Schulz sekä kotimaiset suursuosikit Apulanta ja Gettomasa.

Perjantaina 14.6. tapahtumassa nähdään: Nylon Beat, Deadmau5 (CA), Haloo Helsinki!, ATB (DE), Blue (UK), Mohombi (SE), BESS, DJ Sash! (DE), Basshunter (SE), Las Ketchup (ES), Example (UK), E-Type (SE), Movetron, DJ ICE K, Groove Coverage (DE), Atomic Kitten (UK), ItaloBrothers (DE), Bingo Players (NL), Alexandra Stan (RO), Akcent (RO), Pandora (SE).

Lauantaina 15.6. ovat vuorossa: Apulanta, Robin Schulz (DE), Gettomasa, Inna (RO), Ellinoora, Mikael Gabriel, Kwan, Waldo’s People, R.I.O. ft. U-Jean (DE), Fatman Scoop (US), Günther (SE), NAUSE (SE), Lasgo (BE), E-Rotic (SE), DISCO, DJ ICE K, K-System, Master Blaster (DE), Sak Noel (ES), Kate Ryan (BG), Mighty44, Beats And Styles, Basic Element (SE), Aikakone.

Festivaalin ikäraja on K-18.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Vain elämää -ohjelma... Dune: Prophecy -sarj... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova