Tuorein sisältö

Suomen raskain juhannusfestivaali lupaa nauruterapiaa - jos ei näillä naamoilla naurata

22.05.2024 klo 10.25 | Luettu: 473 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Suomen raskain juhannusfestivaali, Kauhajoen Nummirock, tarjoaa asiakkailleen myös nauruterapiaa stand up -komiikan muodossa.

Viime vuonna toimivaksi todettu lauantaiaamun naurutunti saa jatkoa.

Nauruhermoja kutittelevat Lieksan paras Riku Sottinen, kävelevä paradoksi Kaisa Pylkänen, sekä sysimustaa komediaa pursuava Eero Corso.

Lauantaina 22.6. heti Rock-joogan jälkeen klo 12:30 Kaaosklubilla.

Jos ei näillä naamoilla naurata:

Riku Sottisen ensimmäinen stand up keikka vuonna 2004 oli niin superhuippumenestys, että heti 20 vuotta myöhemmin päästiin Nummirockiin asti. Tämän hahmon keikat sisältää improa, yleisön kanssa jutustelua, tyhmiä puujalkoja ja outoja suunnanmuutoksia.

Stand up -koomikko Kaisa Pylkänen on kävelevä paradoksi: keski-ikäinen teini, anarkisti kontrollifriikki ja itseironinen feministi. Vanhana punkkarina Kaisa oli valtaamassa Vuoritaloa 80-luvun lopulla ja näyttämässä Reaganille keskisormea tämän Suomen vierailulla. Hänet on äänestetty Vuoden koomikoksi ja plakkarissa on keikkoja 15 eri maassa.

Eero Corso on häiriintyneellä tavalla nokkela koomikko, jonka viattoman näköisen ulkokuoren alta tulvii yönmustia vitsejä, joita et tohdi toistaa kanttiinin kahvipöydässä. Eeron sysimusta komedia ei välttämättä sovi kaikille, mutta se ei ole estänyt häntä esiintymästä kaikille.
V2.fi | J.A. Kaunisto
< Tältä kuulostaa uusi... Mökkitie Recordsin k... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova