Tuorein sisältö

Radio Suomipopin Amazing Race Suomi -putki jatkuu - näin Tuukan seuraaja Amazing Racessa kommentoi uutista somessa

22.05.2024 klo 12.10 | Luettu: 476 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Radio Suomipopin Amazing Race Suomi -putki jatkuu!

Suosikkiohjelman ensimmäisellä Suomi-kaudella kisassa toiseksi ylsi Radio Suomipopin Tuukka yhdessä isänsä Sami Ritokosken kanssa.

Tänään alkavalle seikkailulle osallistuvat Tinni Wikström yhdessä kaverinsa Antin kanssa.

"Saatiin Tinniltä kuva, joka paljastaa aika pitkälti kaiken tarvittavan – tämä kaksikko on lähtenyt maailmalle kisaamaan siitä voitosta, joka Tuukalta ja isältään jäi täpärästi lunastamatta! Tinnin kaveriksi Amazing Race Suomi -skabaan lähti hänen rakas kamunsa Antti ja me toivotetaan heille mitä parhainta reissua. Tinniä kuullaan seuraavan kerran kesäkuussa sitten lähetyksessä".

Näin Tinni on kommentoinut yllätysuutista somessa:

"iiks ja baii!! Meille tuli tilaisuus Antin kanssa lähteä tällaiselle seikkailulle, joten olihan tähän nyt sitten tartuttava. Me ollaan siis jo nyt reissun päällä ja toivottavasti onnistuin ajastamaan tämän postauksen oikein...Mutta juuuuuu pitäkäähän meille kovasti peukkuja ja palataan linjoille kuukauden päästä. ps sorkke kamut kun joutui vähän jekuttelemaan ja jättää kertomatta tästä".

Tänään keskiviikkona käynnistyneen Amazing Race Suomen toisen kauden muut kilpailijat ovat:

Juontaja Mikko Kekäläinen ja kummitätinsä Mervi "Meikka" Levänen, näyttelijäystävykset Leea Klemola ja Kaarina Hazard, jalkapalloilija Paulus Arajuuri ja näyttelijäsiskonsa Adeliina Arajuuri, ex-uimari Jani Sievinen ja vaimonsa Maria Nyqvist, somepersoona Metti Forssell ja ystävänsä Hanna Launonen, näyttelijä Mimosa Willamo ja isänsä Patrick Willamo, räppäri ja näyttelijä Deogracias "Gracias" Masomi ja ystävänsä ex-jalkapalloilija Jeremie Malolo, näyttelijä Aku Sipola ja ystävänsä Wille Komulainen, Leijonan luolasta tuttu sijoittaja Elias Aalto ja veljensä Matias Pietilä sekä artisti Tuure Boelius ja siskonsa Saana Boelius.

Amazing Race Suomi alkaa Nelosella ja Ruudussa lokakuussa.
V2.fi | J.A. Kaunisto
< Mökkitie Recordsin k... Pori Jazz julkisti u... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova