Tuorein sisältö

Tässä on Def Jam Recordings Finlandin tuorein kiinnitys

27.05.2024 klo 11.17 | Luettu: 395 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Suomen Def Jamin artistilista kasvaa - KPC-kollektiivin perustajajäsen Rekami on labelin tuorein kiinnitys.

2000-luvun alusta lähtien Suomen hiphop-kentällä vaikuttanut jyväskyläläisen rap-artisti ja tuottaja Rekami julkaisee tulevan albuminsa ensimmäisen biisinäytteen Kaikki menee 31.5. Kappaleelle saadaan myös Italiassa kuvattu musiikkivideo sunnuntaina 9.6.

"Def Jamille signaus oli juttu, jota tietyllä tavalla mietin jo vuonna 2021, jolloin myös tiputin Def Jamin nimen 'Tekee mun päivän' -albumilla. Nyt kun kaikki konkretisoitui, tämä myös mahdollistaa uudenlaisen lähtökohdan biisien ja albumikokonaisuuden tekoon. Uudet kuviot tuovat myös mukanaan tietynlaista positiivista painetta ja vastuuta hoitaa homma vielä paremmin kuin koskaan aiemmin, sillä Def Jamin merkityksen koko genrelle tietää kaikki", toteaa artisti.

"Rekami on tehnyt jo pitkään upeaa pioneerityötä Jyväskylän rap-skenen eteen ja koko KPC-kollektiivin rakentamisessa. Hän on ehdottomasti artisti, joka hengittää Def Jamin DNA:ta. Rekami on edistänyt uraansa omaehtoisesti jo pitkään, ja on hienoa nähdä, miten hän on valmis laajentamaan tiimiään ja kokeilemaan uusia asioita. On kunnia saada Rekami mukaan Suomen Def Jamin rosteriin".

Pihlderberg-levymerkin ja KPC-kollektiivin perustajajäsen Rekami on tullut tunnetuksi niin räppärinä kuin monipuolisena tuottajanakin. Hän on tuottanut mm. viime kuussa julkaistun kriitikoiden ylistämän M.A:n debyyttilevyn "Liminaalitila", sekä tehnyt paljon yhteistyötä myös kansainvälisten artistien kanssa. Edellisen sooloalbuminsa "Pianotunnit" Rekami julkaisi viime vuoden toukokuussa.
V2.fi | J.A. Kaunisto
< Sydämellisiä tunnelm... Pori Jazz julkisti e... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova