Tuorein sisältö

Maineikas Island Records aloittaa Suomessa - tässä ensimmäisen artistinimet

29.05.2024 klo 12.09 | Luettu: 370 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Musiikkikustantaja Elements Music ja Suomen suurin levy-yhtiö Universal Music Finland käynnistävät yhteistyössä yhden maailman legendaarisimmista levymerkeistä, Island Recordsin.

Suomen Island Recordsin ensimmäiset artistit ovat nublu, BÄMÄ sekä uusi tulokas HALKO.

"Island Records uskoo artistiensa erityislaatuisuuteen ja tarjoaa mahdollisuuksia erilaisten genrejen edustajille ja niiden yhdistäjille. Olemme olleet mukana usean kotimaisen kärkiartistin kuten BESSin, Kuumaan ja Kasmirin urien rakentamisessa aivan alkumetreiltä lähtien ja pystymme hyödyntämään tätä kokemusta sekä tekijäverkostoamme artistien kanssa työskentelyssä. Oman labelin kautta pystymme säilyttämään pienen yhtiön ketteryyden ja saamaan samalla käyttöömme ison levy-yhtiön resurssit".

Islandin ensimmäinen julkaisu on 30:llä Spotifyn listaykkösellään Viron suurimmaksi tähdeksi nousseen nublun tuleva single push it feat. maria kallastu.

Elements Music on johtava itsenäinen musiikkikustannusyhtiö, jonka tekijärosterista löytyvät mm. BESS, Johannes Brotherus (KUUMAA), Jonas Olsson, Samuli Sirviö, Timo Kiiskinen ja Axel Ehnström. Elements on palkittu Vuoden Kustannusyhtiönä yhteensä 6 kertaa.

Chris Blackwellin vuonna 1959 Jamaikalla perustama Island Records on yksi maailman tunnetuimmista levy-yhtiöistä. Levymerkki on yli 60-vuotisen historiansa aikana edustanut musiikkikentän legendaarisimpia artisteja aina Bob Marleysta ja U2:sta Amy Winehouseen. Tänä päivänä sen kansainväliseen rosteriin lukeutuu monipuolinen kattaus maailman suosituimpia artisteja, kuten Shawn Mendes, Sabrina Carpenter ja The Killers.
V2.fi | J.A. Kaunisto
< Maksuton elektronise... Suosikkiduo ottaa vi... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova