Tuorein sisältö

Yksinäiset sudet George Clooney ja Brad Pitt kärvistelevät yhdessä: jännäri Wolfs trailerissa

29.05.2024 klo 17.50 | Luettu: 606 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Humoristinen jännäri Wolfs kertoo kahdesta yksinäisestä sudesta, joiden on pakko työskennellä yhdessä. George Clooneyn ja Brad Pittin näyttelemät "fiksaajat" osaavat lakaista maton alle arkaluontoiset sattumukset eli käytännössä varakkaiden rikollisten sotkut. Kumpikaan ei tarvitse apua. Toisiaan he joutuvat sietämään, ja he lipsuvat yhä kauemmas mukavuusalueeltaan, kun tapaus mutkistuu.

Ohjauksesta ja käsikirjoituksesta vastaa Jon Watts, jonka töihin lukeutuvat Spider-Man: Homecoming -trilogia ja Cop Car. Wolfs saapuu teattereihin syyskuussa. Leffa on "turvassa floppaamiselta" (ja tänä vuonna lähes kaikki leffat floppaavat), sillä sen on ostanut talliinsa Apple, joka ei ole hittejä tähänkään saakka harrastanut. Tämäkin leffa varmasti ilahduttaa, kun ostat uuden iPadin ja katseluaikaa lohkeaa kaupan päälle.

Clooney ja Pitt ovat hyviä ystäviä, jotka ovat esiintyneet yhdessä mm. Ocean's 11 -trilogiasssa.



V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Vaiana 2 (Moana 2) -... Tom Bombadil eli Kes... >

Keskustelut (1 viestiä)

gowocnownfiandj

30.05.2024 klo 11.48

oliks homecoming joku trilogia ei liittyny mitenkaan toisiinsa yhta hyvin vois sanoa et ekat kolme poliisiopistoa on joku trilogia ja kolme seuraavaa omansa mut muuten taa kuulostaa ihan mr ja mrs smithilta hinkkaavatkohan toisiaan myos lattialla kun sovittelevat
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova