Tuorein sisältö

The Rock ei leivokaan Kapteeni Marvelia koomisesti köniin

07.01.2009 klo 17.00 | Luettu: 1611 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Peter Seagalin (Salainen Agentti 86) oli tarkoitus ohjata humoristinen supersankarielokuva Shazam John Augustin (Corpse Bride) käsikirjoituksen pohjalta. Dwayne "The Rock" Johnson liittyi elokuvaan, ja kyseli sivuston MTV Movies välityksellä faneiltaan, tahtovatko nämä nähdä hänet supersankari kapteeni Marvelina, vaiko tämän arkkivihollisena Mustana Adamina. Kansa valitsi The Rockille jälkimmäisen roolin.

Koko elokuva on kuitenkin lyöty jäihin, kertoo August blogissaan. August ei mene vannomaan, ettei Warner Bros. aio koskaan käyttää tytäryhtiönsä DC Comicsin omistamaa hahmoa, mutta Augustin itsensä kehittelemä toimintakomedia on jäissä.

August veikkaa syyksi seuraavaa: Warnerin synkkä Yön Ritari on viime vuoden katsotuin elokuva ja värikäs Speed Racer yksi suurimmista flopeista. Warner tilasi synkemmän version Augustin käsikirjoituksesta, muttei lopulta hyväksynyt sitäkään. August ei ole katkera, vaan päinvastoin huomauttaa, että vika saattoi yksinkertaisesti olla kehnossa tekstissä, johon hän toki oli itse tyytyväinen.

Kapteeni Marvel on Teräsmiehen veroinen sisupussi. Näkyvin ero on se, että vaikka sankari itse on aikuinen mies, on hänen siviiliminänsä Billy Batson teini-ikäinen poika. Shazam on velho, jonka nimen lausuessaan Batson muuttuu Marveliksi.

Lähde: johnaugust.com

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Simon Pegg ja Nick F... Hilpeän Hortonin ohj... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova