Tuorein sisältö

Onko Apocalyptican One-versiointi alkuperäistä Metallica-klassikkoa parempi, lue arvostelu: 'Lopputulos on lähes taianomainen'

08.06.2024 klo 02.47 | Luettu: 3687 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Sellohevari Apocalyptican menestyksekkään uran vuonna 1996 käynnistänyt "Plays Metallica by Four Cellos" -albumi sai eilen perjantaina toisen osansa, "Apocalyptica Plays Metallica vol. 2" -albumin, jonka myötä Helsingin Sibelius-Akatemian kasvatit palaavat juurilleen, ja saattavat lähes 30-vuotisen syklin päätökseensä.

Levyllä vierailevat Metallica-miehet Robert Trujillo ja James Hetfield, ja onpa mukana myös edesmennyt Metallica-legenda Cliff Burton alkuperäisen bassoraidan muodossa. Voisi sanoa, että uusi Apocalyptica-levy on isosti Metallica-porukan hyväksymä!

V2.fi:n levyarvostelussa Jesse Kärkkäinen miettii, onko James Hetfieldin vierailu upeassa One-versioinnissa jopa osaltaan alkuperäistä teosta parempi: "Erityisesti James Hetfieldin lähes runomuotoon pyöräytetyllä ilmaisulla sekä elokuvamaisen eeppisellä äänimaailmalla kuorrutettu päätösraita One edustaa uuden ja vanhan yhteensulautumaa sen kauneimmassa muodossa. Kappale nousee kiekon parhaimmistoon muistuttaen myös siitä, miksi coveita ylipäätään tehdään. Lopputulos on lähes taianomainen, tietyiltä osin parempi kuin alkuperäinen".

Lue Jessen arvostelu kokonaisuudessaan täältä.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Muistatko kun suomal... Faneilta tiukkaa vaa... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova