Tuorein sisältö

Kultakuume-sarjasta tuttu Tyler Mahoney lisäsi someen kuvaa Parkerin Bolivian ja Perun reissulta - someseuraajissa yksi seikka herättää kummastusta

16.06.2024 klo 01.43 | Luettu: 934 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Kultakuume (Gold rush) ja sarjan spin-offissa Parker’s Trail nähty australialainen kullankaivuun ammattilainen Tyler Mahoney on lisännyt someen kuvaa Parkerin ja hänen Bolivian ja Perun reissulta.

Aikoinaan Parker Schnabelin rakastetuksi huhuttu Tyler oli mukana Parker's Trailin Bolivian ja Perun tuotantokaudella, joka lähetetään vasta nyt Australiassa.

Tyler kertoo saaneensa sarjasta vain hyvää palautetta ja on lisännyt someen muutamia kulissien takaisia kuvia.

"Aussies the Bolivia/Peru Parker’s Trail is finally airing on Discovery Australia and I am SO happy to hear you are all loving it (even if it took 18 months to air) so here is some more BTS for you all, featuring; The most dangerous city in the world, our police escort, Tupiza and whiskey sours in La Paz".

Parhaillaan meneillään olevalla Parker's trail -kaudella Parkerin kultajahti jatkuu Brasiliassa.

Somekommenteissa ihmetellään, miksi Tyler ei ole mukana Parker's trailin Brasilian kaudella. Eräässä kommentissa todetaan, etteivät Parker ja Tyler seuraa toisiaan enää somessa. Onko kaksikon ystävyys viilentynyt?Parkerin Brasilian reissulla on asiantuntijana Larissa:
V2.fi | J.A. Kaunisto
< Frendit-tähti täytti... Kesäehtoo-tapahtumas... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova