Tuorein sisältö

Vesku Jokinen muistelee somessa nostalgisen kuvan muodossa junnuvuosiaan - 'Välillä istuttiin viltissä'

18.06.2024 klo 15.35 | Luettu: 581 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Klamydian Vesku Jokinen muistelee someviestissä menneitä - silloin kun nuorena jannuna pelattiin intohimoisesti kiekkoa!

Aikoinaan Ess.fi:n haastattelussa Vesku muisteli pelanneensa Vaasan Sportissa kahdeksan vuotta, mutta 15-vuotiaana musiikki otti niskaotteen.

Somekuvassa nähdään laituri Vesku Jokinen sentterinsä Jonas Hemmingin kanssa.

Veskun viestistä voi huomata kiekon olleen vakavasti otettava harrastus:

"Erään entisen valkun arkistojen kätköistä pelmahti tällänen kuva watsappiin. Mennään raakasti 70-80 vaihdetta, niinkun naamasta näkyy. Kuvassa on minä the laituri ja mun the sentteri Jonas Hemming. Joukkueurheilu oli yleensä hyvinkin kivaa, mutta ennen tätä kuvaa todennäkösesti mä oon syöttäny maalin eteen vähemmän lätyn, tai sitte Juntte on pyyhkässy lumet kiekon päältä, tai molempia. Tohon aikaan oli junnuillakin ihan viidakon säännöt lätkässä. Eli ihan nappulasta asti sai kolata, lämiä ja tehä kaikkia koiruuksia. Meidät erotti miehistä vaan se ristikko naaman edessä. Ja olihan se aivan saatanan hienoo antaa palaa koko poikaasen ruhonsa voimalla. Välillä istuttiin viltissä, ja välillä oltiin all stars-ketjussa. Ihan sen mukaan mitä sä sait jäällä aikaan. Hianoo aikaa. Terkut kaikille vanhoille seuratovereille where ever you are".

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Poppari Isac Elliot ... Hymy tarttuu vaikka ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova