Tuorein sisältö

Video: Kevin Costner vakuuttaa yhä rakastavansa Yellowstone-sarjaa, mutta hän ei palaa

21.06.2024 klo 12.40 | Luettu: 373 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Ilmiömäisen suosittu länkkärisarja Yellowstone on loppusuoralla. 5. kauden jälkimmäinen puolisko ("kausi 5B") alkaa 10. marraskuuta. Jäljellä on 6 jaksoa. Sen jälkeen tiedossa on useita sisarsarjoja, joista yksi on enemmän tai vähemmän suora korvike pääsarjalle: sitä saattaa tähdittää Matthew McConaughey.

Alkuperäinen tähti Kevin Costner jätti pääsarjan ennenaikaisesti. Hän tahtoi keskittyä Horizon: An American Saga -lännenelokuviinsa, joita on tulossa vähintään kaksi (jo tänä kesänä) ja suunnitelman mukaan neljä. Liikkeellä on lukuisia juoruja siitä, minkälaisissa tunnelmissa Costner jätti Yellowstonen. Toisaalta hänen paluutaan on pidetty mahdollisena. Tuoreella Instagram-videolla Costner politikoi, että hän rakastaa Yellowstonea ja tietää fanien rakastavan sitä, mutta Horizon-projektin aikana hän ymmärsi, että hän voi jatkaa Yellowstonea nyt eikä tulevaisuudessa.

"Nähdään elokuvissa", ehdottaa ja toivoo Costner, joka on pistänyt omaakin rahaa Horizoniin. Ensimmäinen Horizon-leffa on saanut nihkeää palautetta tähän mennessä. Costner on itse selventänyt, ettei Horizon ole niin sanottu tarinaelokuva vaan laaja saaga. Ensimmäinen osa kestää yli kolme tuntia ja toinen osa lähes saman verran. Costnerin fanien kannattaa kenties pohtia, haluaisivatko he katsoa kolme jaksoa Yellowstonea yhteen putkeen isolta kankaalta ja parin kuukauden päästä toiset kolme.V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Suomen suurin Rockfe... Taika Waititi kiinno... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova