Tuorein sisältö

Tämän hetken suosituin artisti vierailee nuoren supertähden Gracie Abramsin uudella albumilla

21.06.2024 klo 15.05 | Luettu: 325 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Z-sukupolven supertähti Gracie Abrams on juuri julkaissut toisen albuminsa "The Secret of Us". Albumin ainoa vierailija on tämän hetken suosituin artisti Taylor Swift.

Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun Swift vierailee toisen artistin albumin standard-versiolla. Abrams on ensimmäistä kertaa ottanut kappaleillaan myös tuotantoroolia, ja jakaa vastuun yhdessä The National -yhtyeestä tunnetun ja Grammy-palkitun huipputuottajan Aaron Dessnerin. Tavallisesti biisejä yksin kirjoittaneen Abramsin tukena oli tällä albumilla hänen paras ystävänsä ja kämppiksensä Audrey Hobert

Ensimmäisen albumin surumielisyys on karissut ja uudet kappaleet ovat valmiita suihkussa laulettaviksi, kuten artisti itse biisejä kuvailee.

Tuoreelta kokonaisuudelta saatiin etukäteen singlet Risk ja Close To You

Gracie Abrams on kasvanut yhdeksi sukupolvensa kiehtovimmista laulaja-lauluntekijöistä. Henkilökohtaisilla sanoituksillaan ja herkällä tulkinnallaan ihastuttanut laulaja-lauluntekijä oli ehdolla parhaaksi uudeksi artistiksi tämän vuoden Grammy-gaalassa. Abrams julkaisi ensimmäisen singlensä Mean It lokakuussa 2019. Debyyttialbumi "Good Riddance" saatiin viime vuoden maaliskuussa. Artistin tuotanto on kerännyt globaalisti yli 5 miljardia striimiä ja Suomessa yli 6 miljoonaa striimiä.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Snowpiercer ja ehkä ... Räppäri Ice-T:n Body... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova