Tuorein sisältö

Sarjamurhaaja Dexterin esiosasarja värväsi Patrick Dempseyn

21.06.2024 klo 15.55 | Luettu: 547 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Tuleva tv-sarja Dexter: Original Sin kertoo Patrick Gibsonin näyttelemästä nuoremmasta Dexter Morganista. Dexter saa harjoittelupaikan Miamin poliisivoimista samoihin aikoihin, kun hän alkaa aktiivisesti harrastaa sarjamurhaamista. Dexter on psykopaatti, mutta hänen ottoisänsä on opettanut hänelle kunniakäsityksiä, joten hän tappaa vain roistoja. Pääsarjan tapahtumiin on noin 15 vuotta. Eletään 90-luvun alkua.

29-vuotias Gibson on tuttu sarjoista Shadow and Bone ja The OA. Vakiintuneempaa karismaa mukaan tuovat Christian Slater ja tuoreen tiedon mukaan myös Patrick Dempsey. Slater näyttelee Dexterin ottoisää, joka on poliisi ja joka kuolee ennen pääsarjaa. Dempsey näyttelee Miamin poliisin murharyhmän kapteenia Aaron Spenceriä. Spencer on uusi hahmo, joka on tuntenut Dexterin ottoisän vuosikymmenien ajan.

Tuotanto on jo käynnissä. Se jää nähtäväksi, laajennetaanko maailmaa muillakin tavoilla. Vuonna 2021 nähdylle Dexter: New Blood -jatkosarjalle on lupailtu 2. kautta, mutta valikoidut lähteet pitävät sitä kuolleena. Sivuhahmojen kuten "Trinity Killerin" omista sarjoista on puhuttu alustavasti.

Dempsey tunnetaan parhaiten Greyn anatomia -sarjasta (kuvassa).

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Räppäri Ice-T:n Body... Twisted Metal -tv-sa... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova