Tuorein sisältö

SHRTY teki diilin - luvassa entistä popimpaa musaa

24.06.2024 klo 14.45 | Luettu: 319 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

SHRTY ja Universal Music ovat solmineet diilin. Yhteistyön avaa 28.6. julkaistava single Sirkus.

SHRTY tunnetaan parhaiten viime vuoden kesähitistä Pariisin kevät, joka on striimannut nelinkertaista platinaa ja ansaitsi ehdokkuuden Emma Gaalan Vuoden biisi -kategoriassa. Yhteistyön avaa single Sirkus, joka julkaistaan tämän viikon perjantaina. Kappaleen tuotannosta vastaa Vuoden tuottajaksi Emma Gaalassa ehdolla ollut Salahpolo.

"SHRTY on kiistaton hitmaker, jonka saavutukset indienä ovat ennennäkemättömiä Suomen musiikkikentällä. Universalilla on pitkä historia isojen pop-brändien rakennuksessa, ja meidän koko talo on äärimmäisen fiiliksissä yhteisen matkan starttaamisesta SHRTYn kanssa", artistin A&R Cherif Cissokho kommentoi.

Sirkus-single polkaisee käyntiin uuden luvun SHRTYn uralla, minkä myötä artistilta tullaan kuulemaan entistä popimpaa musiikkia.

SHRTYn vuonna 2023 julkaistu toinen albumi "Täydellinen ajoitus" nousi Suomen albumilistan sijalle kaksi ja se löytyy edelleen 40 kuunnelluimman albumin joukosta. Viime vuoden toukokuussa julkaistu Pariisin kevät nousi Suomen Spotifyn ensimmäiselle sijalle ja pysytteli kymmenen kuunnelluimman kappaleen joukossa neljä kuukautta. SHRTYn tuotantoon mahtuu myös yhteistöitä Suomen tunnetuimpien artistien, kuten JVG:n ja Gettomasan kanssa.

Tänä kesänä SHRTY keikkailee aktiivisesti ja hänet tullaan näkemään useilla festivaaleilla ympäri Suomen, kuten Provinssi, Ruisrock, Flow Festival ja Blockfest.


(Foto Kimi Issakainen)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Portion Boys ja ikim... Bill Skarsgård on Th... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova