Tuorein sisältö

Michael Fassbender tähdittää Le bureau, vakoojaverkosto -sarjan uutta versiota

24.06.2024 klo 23.40 | Luettu: 773 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Amerikkalainen tv-sarja The Agency ("toimisto") on aloittanut tuotannon. Työnimi oli The Department ("osasto"). Kyseessä on uusi versio sarjasta Le bureau, vakoojaverkosto ("toimisto, vakoojaverkosto"). Alkuperäisen sarjan alkuperäinen nimi Le bureau des légendes tarkoittaa legendojen toimistoa, joten jo ovat tulkitsijat vaatimattomia. Alkuperäinen ranskalainen sarja perustuu löyhästi tositarinoihin Ranskan ulkomaantiedustelun agenteista, joten ilmeisesti vain kotiyleisölle kehdataan myhäillä, että on meilläkin melkoisia legendoja.

The Agency on värvännyt pääosaan ja tuottajaksi Michael Fassbenderin. Hän näyttelee CIA-agenttia, jonka käsketään jättää peitetehtävä ja palata Lontoon toimistolle. Kun nainen hänen menneisyydestään ilmestyy maisemiin, miehen on pohdittava uraansa, tehtäväänsä ja identiteettiään sydämenkin salaisuuksien kautta. Vaarallista kansainvälistä vakoilua ja juonittelua on tiedossa.

Ensimmäiset kaksi jaksoa ohjaa Joe Wright, jonka töihin lukeutuvat elokuvat Sovitus ja Synkin hetki. Yhdysvalloissa ensiesitys on palvelupaketissa "Paramount+ With Showtime". Suomessa Paramountin ja Showtimen ohjelmia esittää teoriassa SkyShowtime.

Useamman vuoden tauon pitänyt Fassbender on jälleen aktiivinen palattuaan valokeilaan elokuvilla The Killer (kuvassa) ja Next Goal Wins.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< David Hasselhoff vie... Panteran kiertue käy... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova