Tuorein sisältö

Ympäristöjärjestö hyväksikäytti countrytähden henkilöllisyyttä

09.01.2009 klo 09.22 | Luettu: 1621 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Countrytähti Merle Haggard on nostanut syytteen vihreän ympäristön puolesta kampanjoivaa Green Train-järjestöä vastaan. Haggardin mukaan ympäristöjärjestö käytti tähden nimeä ja mainetta rahan ja medianäkyvyyden keräämiseen.

Torstaina jätetyssä syytteessä väitetään ympäristöjärjestön väärentäneen Haggardin nimikirjoituksen kampanjakirjeisiin, joita lähetettiin mm. Haggardin ystäville ja musiikkimaailman tähdille kuten Dolly Partonille, Vince Gillille ja Amy Grantille. Haggardin mukanaoloa myös paisuteltiin niin julkaisuissa kuin internetissä. Alunperin mies lupautui vain esiintymään Green Train-konsertissa ja lahjoittamaan kertasummana 20 000 dollaria. Haggard osallistui myös varainkeruutapahtumaan ja lupasi kysellä muutamalta kaverilta kiinnostusta projektiin. Haggard nostettiin kuitenkin ilman miehen lupaa hankeen keulakuvaksi.

Haggard väittää myös järjestön keränneen rahaa ilman osavaltion lupaa. Rahojen lopullisesta osoitteesta on myös epäselvyyksiä.

Green Train mainostaa itseään voittoa tavoittelemattomana ympäristöjärjestönä, jonka tavoitteena on lisätä ihmisten tietoisuutta ympäristöasioissa. Juna-konserttikiertueen on tarkoitus kiertää 28 osavaltion kautta.

Haggard vaatii nimensä poistamisesta järjestön markkinoinnista ja varainhankinnasta. Vahingonkorvausten rahallista summaa ei haasteessa mainittu.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Remun Euroviisubiisi... Euroviisujen ensimmä... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova