Tuorein sisältö

Euroviisuraadissa Taikapeilistä, Idolsista ja telkkarista tuttuja naamoja

14.01.2009 klo 15.26 | Luettu: 1586 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Suomen edustaja vuoden 2009 Eurovision laulukilpailuun valitaan puhelin- ja tekstiviestiäänestyksellä, mutta Suomen karsinnan finaalissa euroviisuehdokkaita arvioi sanallisesti myös kolmen hengen raati.

Raadin puheenjohtajana toimii YLE FST:n monivuotinen euroviisukommentaattori Thomas Lundin. Hänen lisäkseen euroviisufinalisteja ovat ruotimassa musiikin monitoiminainen, Taikapeilistä ja myös Idols-kuvioista tuttu Hanna-Riikka Siitonen sekä toimittaja/juontaja Merituuli Lindström.

Raadin tehtävänä on arvioida sanallisesti finaaliesityksiä ja niiden menestymismahdollisuuksia kansainvälisessä kilpailussa.

Suomen karsinnan finaali järjestetään yleisötilaisuutena Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen Leonardo-hallissa 31. tammikuuta. Edustuspaikkaa tavoittelee 12 kutsuartistia: Janita, Tapani Kansa, Kwan, Passionworks feat. Tony Turunen, Remu, Riikka, Sani, Signmark feat. Osmo Ikonen, Jari Sillanpää, Tiara, Vink ja Waldo’s People. Finaalissa esiintyvät myös Scandinavian Hunks ja Northern Kings.

Perjantaina 16. tammikuuta järjestettävässä toisessa alkukarsinnassa suoria finaalipaikkoja tavoittelevat Sani, Passionworks feat. Tony Turunen, Remu ja Waldo’s People

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Vappu Pimiä Tanssii ... Amy Winehousesta fil... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova