Tuorein sisältö

Jackie Chan kouluttaa seuraavan karate-kakaran

14.01.2009 klo 17.50 | Luettu: 2797 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Jackie Chan näyttelee mr. Miyagia (tai vastaavaa hahmoa) seuraavassa Karate Kid -elokuvassa. Chanin omalaatuinen karatemestari opettaa Jaden Smithin (Onnen Potkuja, Päivä jona maailma pysähtyi) näyttelemää nuorta poikaa pärjäämään kiusaajia vastaan.

Toisin kuin alkuperäinen hittielokuva vuodelta 1984, uusi Karate Kid sijoittuu "eksoottisiin aasialaisiin maisemiin". Huomionarvoista on sekin, että 10-vuotias Jaden Smith on melkoisesti nuorempi kuin alkuperäinen tähti Ralph Macchio oli aikanaan.

Pat Morita näytteli alkuperäistä mr. Miyagia kaikkiaan neljässä elokuvassa ja ansaitsi ensimmäisestä suorituksestaan Oscar-ehdokkuuden.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< BB-Nikoon kohdistune... Nettisaippuassa muka... >

Keskustelut (1 viestiä)

Elitsenttra

15.01.2009 klo 14.15

Jaahas. Sinänsä varmaan hauska rooli että itse oli uran alkuvaiheessa koulutettavan pojan roolissa (Snake in the Eagle's Shadow).

Kiinanlainen karate(pappa) ja nuori tummaihoinen koulukiusattu kakara. Tapahtumat eksoottisissa maisemissa joten elokuvasta on tultava hitti...

Itse silti toivoisin Jackien tekevän mielummin vaikkapa jatkoa Armour of god leffasarjalle ja unohtavan nämä jenkkien leffat.
Kyllä jackien jalka vielä nousee ja liike on nopeaa...
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova