Tuorein sisältö

Studio55 antaa tilaa aikuisille

15.01.2009 klo 14.30 | Luettu: 3540 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

MTV3:n uutis- ja ajankohtaisohjelmisto täydentyy uudella keskusteluohjelmalla Studio55 - Studio55 on yli 50-vuotiaille suunnattu sisältökokonaisuus, johon kuuluu joka arkiaamuinen keskusteluohjelma, nettisivusto sekä netin kautta kuultava Sävelradio. Studio55-keskusteluohjelma alkaa 2. helmikuuta kello 9.10 heti Huomenta Suomen jälkeen MTV3-kanavalla. Suoran ohjelman juontajina toimivat Pirjo Haapoja ja Markku Veijalainen.

Studio55:n keskusteluohjelmassa puhutaan ajankohtaisista sekä katselijoita ja Studio55:n nettisivuston kävijöitä kiinnostavista aiheista. Päivittäinen tv:ssä alkanut keskustelu jatkuu ja syvenee joka päivä netti-Sävelradiossa sekä Studio55:n nettisivuston keskustelupalstoilla käyttäjien kesken. Netti-Sävelradio on kuultavissa Studio55:n nettisivuston kautta, www.studio55.fi. Keskusteluohjelman ja nettisivuston teemat vaihtelevat päivittäin.

Paljon kaivattu ja toivottu Sävelradio palaa jälleen kaikkien suureksi iloksi. Studio55-nettisivuston kautta on mahdollista kuunnella uudestisyntynyttä Sävelradiota ja tuttua Sävelradio-musiikkia 24 tuntia vuorokaudessa.

Studio55:n jäsenellä on mahdollisuus vaikuttaa sekä Studio55:n nettisivuston että keskusteluohjelman sisältöön. Studio55:n nettisivuston kautta jokainen voi kertoa mielipiteensä päivän ajankohtaisesta aiheesta ja osallistua Studio55:n kokonaisuuden luomiseen. Studio55-sisältökokonaisuus on täysin maksuton.

Myös Studio55:n nettisivusto aukeaa toinen päivä helmikuuta.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Olen kauniimpi kuin ... Musta Leski kohtaa I... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova