Tuorein sisältö

Terry Gilliam yrittää tappaa Don Quijoten uudelleen

19.01.2009 klo 16.07 | Luettu: 2731 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Ongelmia puoleensa vetävä ohjaaja Terry Gilliam on saanut pakettiin fantasiaelokuvansa The Imaginarium of Doctor Parnassus, jonka hän joutui viimeistelemään ilman pääosanesittäjä Heath Ledgeriä. Gilliam suunnittelee nyt paluuta surullisenkuuluisan projektinsa The Man Who Killed Don Quixote pariin. Gilliam yritti kuvata elokuvan jo kertaalleen, mutta käsiin jäi vain dokumentti Lost In La Mancha, joka kertoo miten pieleen kaikki menikään.

Gilliam alkaa työstää kirjoittajatoverinsa Tony Grisonin kanssa uutta versiota käsikirjoituksesta, joka on jo entuudestaan "paras koskaan kirjoitettu" Gilliamin itsensä mukaan. Alkuperäisen käsikirjoituksen oikeudet seilasivat maailmalla, mutta ovat nyt palanneet kirjoittajakaksikolle.

Gilliamilla on joitain uusia ideoita, eikä hän suinkaan ole menettänyt kiinnostustaan tuulimyllyjä vastaan taistelevaa espanjalaista hömeröä kohtaan. Gilliam jopa veikkaa, että elokuvasta saattaa tulla oivempi kuin alkuperäisestä olisi tullut. Kuvaukset alkanevat jo tänä vuonna.

Lähde: Empire Online

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Paksu ostarikyttä ve... Fobioista kärsivä yl... >

Keskustelut (2 viestiä)

Pkunk

Rekisteröitynyt 08.08.2007

19.01.2009 klo 16.15

Lost In La Mancha on hyvällä tapaa surkuhupaisa kuvaus ton elokuvan kuvauksista. Jos joku voi mennä pieleen niin se yleensä menee pieleen. Toivotaan että toisella kerralla Terry Gilliam pääsee ilman epäonnea maaliinsa.
lainaa
Jarkko

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

20.01.2009 klo 22.47

Terry on kyllä yksi surullisen hahmon ritari. Miten sillä AINA voi mennä kaikki ihan käteen..
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova