Tuorein sisältö

Sveitsi lähettää Euroviisuihin listapoppia, Valko-Venäjältä nuori komistus

20.01.2009 klo 08.59 | Luettu: 2070 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Lovebugs-yhtye on valittu Sveitsin edustajaksi vuoden 2009 Eurovision laulukilpailuun. Valinta vahvistettiin tänä aamuna Sveitsin saksankielisen television Glanz und Gloria -ohjelmassa. Blick-aikakauslehti ja 20min.ch -verkkosivut uutisoivat asiasta jo eilen.

Baselilaisbändi on perustettu vuonna 1993 ja sen johtohahmona toimii solisti Adrian Sieber. Yhtyeen muut jäsenet ovat Thomas Rechberger, Florian Senn, Stefan Wagner ja Simon Ramseier. Brittipoppia ja alternative poppia soittavan bändin kymmenestä julkaistusta albumista kolme on noussut Sveitsin listaykköseksi. Yhtyeen uusin albumi The Highest Heights julkaistaan tämän viikon perjantaina.

www.lovebugs.ch

Petr Yelfimov on voittanut Valko-Venäjän euroviisukarsinnan. Yelfimovin esittämä kappale Eyes that never lie keräsi 11 475 puhelin- ja tekstiviestiääntä. Yelfimov on itse tehnyt kappaleen yhdessä Valeri Prokhozhyn kanssa.

Yelfimovin kappale Youtubessa

Lähde Yle/Euroviisut




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Deep Purple hiihdon ... Pomo ja The E Street... >

Keskustelut (1 viestiä)

Pkunk

Rekisteröitynyt 08.08.2007

20.01.2009 klo 10.35

Eipä Valko-Venäjällä ollut kovin ihmeellistä tarjottavaa. Eiköhän idässä puhalleta taas yhteen hiileen ja finaalissa ei jäädä ihan hännille.

Suomessa nämä karsinnat alkavat näyttämään aika pelottavalta. Varsinaiseen finaaliin tuskin Suomella on asiaa jos meno on tuollainen.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova