Tuorein sisältö

Ruotsin paras Järvinen julkaisee uutta

21.01.2009 klo 09.46 | Luettu: 1515 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Anna Järvinen oli vuoden 2007 kiistattomia Tapauksia niin uudessa kotimaassaan Ruotsissa kuin synnyinmaassaan Suomessa. Nyt sydämet lahden molemmin puolin sulattanut Anna valmistautuu toisen albuminsa julkaisuun. Man var bland molnen -levy saa Pohjoismaiden julkaisunsa 25.3.,

Gustav Ejstesin tuottamalla levyllä soittavat kiitellyn Dungen -yhtyeen jäsenistä Ejstesin lisäksi Reine Fiske ja Johan Holmegard sekä Leo Svensson, Anders Nygårds ja Annan keikkakokoonpanostakin tutut Mattias Bergqvist ja Fredrik Swahn. Maistiaisia albumilta on tarjolla jo nyt Äppelöga -singlen muodossa. Sinkku saa ensisoittonsa tänään keskiviikkona Radio Helsingin Mahtavaa Helsinki Mahtavaa -ohjelmassa kello 15 – 18.

Anna Järvinen putkahti ruotsalaisten ja suomalaisten tietoisuuteen kuin tyhjästä loppuvuodesta 2007 julkaistulla debyyttialbumillaan Jag Fick Feeling. Vuoden 2007 lopussa 37-vuotias ruotsinsuomalainen opettaja nimettiin ehdolle peräti neljään Grammis -palkintoon.

Suomessa Jag Fick Feeling löysi tiensä yli 6 000 täkäläiseen kotiin – huikea määrä debyyttilevylle, jonka kappaleet eivät juuri soineet hittiradioiden rotaatiossa. Anna oli mukana myös viime syksynä ilmestyneellä Ipanapa 2 -levyllä ensimmäisellä tekemällään suomenkielisellä kappaleella Onnenpäivänen.

www.myspace.com/annajarvinen

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Jenkkilaulaja kommen... Philips siirtää tele... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova