Tuorein sisältö

Star Trek XI kerää näyttelijöitä

08.08.2007 klo 12.35 | Luettu: 2725 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Jos ohjaaja J.J. Abramsin kommentteja on oikein tulkitseminen, on yhdestoista Star Trek -elokuva ennemminkin esiosa, kuin uusversio. Joka tapauksessa elokuva kertoo kapteeni Kirkin ja Spockin nuoruudenseikkailuista. San Diegon Comic-Conissa paitsi julistettiin Heroes-sarjasta tuttu Zachary Quinto uudeksi Spockiksi, myös vahvistettiin, että Leonard Nimoy näyttelee legendaarisen roolihahmonsa ikääntyneempää versiota.

The Hollywood Reporter kertoo, että venäläissyntyinen Anton Yelchin on saamassa omakseen (venäläissyntyisen) navigaattorin Checkovin roolin.

Alkuvuonna Matt Damonin huhuttiin olevan uusi Kirk, mutta IGN Moviesin haastattelussa Damon sanoi itse olevansa rooliin liian vanha.

Uusin huhu on se, että J.J. Abrams haluaisi Tom Cruisen näyttelevän Kirkin edeltäjää kapteeni Pikeä. Rooli tuskin tulisi olemaan kovin mittava.

Ain't It Cool News on onkinut tietoonsa, minkälaista väkeä muihin tuttuihin rooleihin haetaan. Kirkin pitäisi olla komea, hyväkuntoinen ja itsevarma kukkopoika; McCoyn vaaraa rakastava neropatti; Uhuran älykäs, kaunis, sankarillinen ja hauska poikatyttö; Sulun kyvykäs ja asialleen omistunut huimapää; ja (beam me up) Scottyn huippuälykäs skottiaksentin taitaja.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Lily Allen vältti po... Nikki Sixx-tehdään m... >

Keskustelut (2 viestiä)

Kungfutse

Moderaattori

Rekisteröitynyt 04.04.2007

08.08.2007 klo 13.58

Spockin rooli ei olisi voinut paljon osuvammalle kaverille mennä, Sylarin yhdennäköisyys nuoren Leonard Nimoyn kanssa on hämmästyttävä ja ainakin Heroesin perusteella kaverin näyttelijänlahjoissakaan ei kauheasti ole valittamista.
lainaa
Jarkko

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

08.08.2007 klo 16.41

Matt Damon Kirkinä... hrrr... toivottavasti ei.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova