Tuorein sisältö

Metallica-basisti kertoo jengiväkivallan vuosista

26.01.2009 klo 09.29 | Luettu: 2723 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Metallican basisti Rob Trujillo on Metal Hammerin haastattelussa kertonut mm. jengien värittämästä nuoruudestaan. Mies ei itse viettänyt aktiivista jengielämää mutta suvussa oli reilusti jengitaustaista porukkaa.

Miehen mukaan useat hänen serkuistaan olivat jengeissä. Osa Trujillon perheen kotipaikassa Culver Cityssa ja osa Venicessa. Niinpä jengiriitojen ja jännitteiden vuoksi perhejuhlien järjestäminen ei ollut yksinkertaista - kaikkia serkkuja ei voinut asettaa saman pöydän ääreen!

Basisti kertoo todistaneensa katuväkivaltaa ja saaneen myös oman osansa. Trujillo joutui muutaman kerran nuorempana katuväkivallan kohteeksi. Myöhemmin ongelmia ei ollut, ehkä mies tunsi oikeat tyypit.

Trujillon mukaan kotona soi aina musiikki. Hänen äitinsä oli Motown-fani eli Marvin Gaye, James Brown ja Sly And The Family Stone tulivat tutuiksi. Myöhemmin Robin muuttaessa isänsä luokse Veniceen, mukaan tulivat Rollarit, Zeppelin ja vaikkapa Beethoven. Serkut kuuntelivat Black Sabbathia tai funkimpaa Parliamentia.

Ennen liittymistään Metallicaan Trujillo soitti mm. Suicidal Tendenciessä, Infectious Groovessa, Black Label Societyssa ja Ozzy Osbournen yhtyeessä. Trujillo ensitapaaminen Ozzyn kanssa ansaistee muutaman sanan:

Trujillo oli äänittämässä Infectious Grooves-yhtyeen kanssa levyä samaan aikaan, kuin Ozzy äänitti No More Tears-albumia. Niinpä Ozzy oli jonkin aikaa jannujuen "studiokämppis".

- Ozzyllä oli tapana juoksennella käytävällä nuppi sekavana. Saimme ajatuksen, että olisi mukava saada Ozzy mukaan levylle. Olimme samalla levy-yhtiöllä, joten eräänä iltana Ozzy ilmestyi studioon. Mies oli mukana Therapy-nimisellä biisillä. Kohta miehestä ei enää päässyt eroon. Ozzy tuli ja meni "onko teillä kaljaa, no entä viiniä, entä pillereitä...kokaiinia? Te ootte tylsimyksiä".

Lopulta Ozzy pyysi bändin mukaan kiertueelle. Trujillo tutustui myös Ozzyn kitaristiin Zakk Wyldeen ja myöhemmin myös soitti Wylden bändissä Black Label Societyssa.





V2.fi | J.A. Kaunisto
< Ruotsi palkitsi Meta... Jalometalliin lisää ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova