Tuorein sisältö

Vakuuttavaa väkeä Tintin ja Yksisarvisen rinnalle

27.01.2009 klo 13.57 | Luettu: 2266 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Steven Spielbergin ohjaama ja Peter Jacksonin tuottama ensimmäinen Tintti-elokuva on saanut nimen: The Adventures of Tintin: Secret of the Unicorn. Elokuva perustuu siis sarjakuva-albumiin Yksisarvisen Salaisuus.

Jamie Bell on kiinnitetty näyttelemään seikkailunhaluista nuorta reportteria itseään. "Unicorn" on laiva, jota kapteeni Haddockin esi-isä komensi 1600-luvulla, kunnes merirosvo Red Rackham saapui kuvioihin. Merirosvoa näyttelee Daniel Craig.

Käsikirjoituksesta vastaavat tuoreen tiedon mukaan Steven Moffat (Doctor Who), Edgar Wright (Shaun of the Dead) ja brittikoomikko Joe Cornish, joka työstää Wrightin kanssa myös supersankarileffaa Ant-Man.

Elokuvaan on jo aiemmin kiinnitetty näyttelijät Andy Serkis (Haddock), Gad Elmaleh, Toby Jones, Mackenzie Crook, sekä parivaljakko Simon Pegg ja Nick Frost, jotka näyttelevät Dupontia ja Dupondia.

Näyttelijänsuoritukset kaapataan Jacksonin firman Weta Digitalin (Taru Sormusten Herrasta) tietokoneille, joilla on määrä tuottaa kokonainen trilogia Tintin seikkailuja. Valituissa teattereissa elokuvat saavat kolmannen ulottuvuuden.

Toisen elokuvan ohjaa Jackson ja tuottaa Spielberg. Mahdollisen kolmannen elokuvan ohjaajaa ei ole nimetty. Edgar Wright lienee hyvä arvaus, sillä Shaun of the Deadin ja Hot Fuzzin ohjaajan luottonäyttelijät Pegg & Frost ovat jo mukana.

Lähde: RopeofSilicon.com

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Skid Row-tähti jakaa... Poliisit-sarjan aloi... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova