Tuorein sisältö

Apulanta jahtaa Emmaa

27.01.2009 klo 15.07 | Luettu: 1854 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Suomen Ääni- ja kuvatallennetuottajat ÄKT ry jakaa vuoden 2008 Emma-musiikkipalkinnot Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 14.3.2009 järjestettävässä Emma-gaalassa. 23 kerran jaettavien Emmojen myöntämiskriteereinä ovat kaupallinen menestys, kiinnostavuus ja yleinen suosio. Apulanta ja Anna Abreu tavoittelevat reilua nippua Emma-palkintoja.

Apulanta on ehdolla vuoden bändiksi, Kuutio kamppailee vuoden albumin ja rock-albumin arvonimestä. Lisäksi Apulannan Paha Ihminen on ehdolla parhaaksi biisiksi. Annan nimi löytyy mm. parhaan naissolistin sekä parhaan albumi-ja biisipalkinnon osalta.

Metallibändin palkinnosta taistelevat Children Of Bodon, Sturm Und Drang, Diablo ja Stam1na. Debyyttialbumin parhaudesta kilpailevat mm. Chisu ja Herra Ylppö & Ihmiset.

Yleisöäänestyksessä on kaksi sarjaa: Vuoden kotimainen artisti ja Vuoden ulkomainen artisti. Kotimaisen artistin yleisöäänestys jatkuu läpi Gaalan. Ulkomaisen artistin äänestys sen sijaan sulkeutuu jo 12.3. Kummassakin sarjassa on kaksitoista ehdokasta. Katso kaikki ehdokkaat täältä.

Luvassa on myös Emma parhaasta lastenlevystä, klassisesta, Jazz-Emma ja Etno-Emma.

Helsingin Kulttuuritalolla järjestetttävässä gaalakonsertissa esiintyvät muun muassa Anna Abreu, Cheek, Chisu, Disco Ensemble, Egotrippi, Haloo Helsinki!, Herra Ylppö & Ihmiset ja The Rasmus.

Gaalan televisioi suorana YLE TV2 kello 19.40–21.50. YleX radioi tilaisuuden kello 19.00–22.00.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Naamioitu zombiepain... Julkkisten Big Broth... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova