Tuorein sisältö

Jälleen uusi laulukilpailu seulomaan kotimaisia kykyjä

29.01.2009 klo 10.28 | Luettu: 3288 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Heinäkuun alussa Himoksen Iskelmäfestivaaleilla valitaan Iskelmäartisti 2009. Kyseessä on uusi laulukilpailu, jonka järjestävät yhteistyössä levy-yhtiö Warner Music Finland, ohjelmatoimisto Popgram, Iskelmä-radio ja Suomen Musiikkitapahtumat.

Iskelmäartistikilpailun voittajalla on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä työskentelemään huippuammattilaisten kanssa ja toteuttamaan unelmaansa. Haussa on "uuden vuuosituhannen iskelmäartisti".

- Etsimme persoonallista artistia, jolla on potentiaalia kehittyä suuren yleisön suosikiksi, toteaa Iskelmän ohjelmajohtaja Ari Ojala.

Karsintojen kautta finaaliin pääsee kuusi kilpailijaa, joista valitaan Iskelmäartisti 2009. Naiset ja miehet kilpailevat samassa sarjassa. Voittajan valitsee musiikin ammattilaisista koostuva tuomaristo, joka seuraa laulamista ja esiintymistä esikarsintakiertueelta alkaen. Voittajalla on mahdollisuus levytyssopimukseen Warner Musicin kanssa, lisäksi hän saa keikkamyyntisopimuksen.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot netissä osoitteessa www.iskelma.fi. Esikarsintakiertue käy huhtikuussa läpi Oulun, Jyväskylän, Tampereen, Turun ja Helsingin.

Semifinaali järjestetään Tallink Baltic Princessillä 13.5. Seuraavana on vuorossa finaalikarsinta Helsingissä 10.6. ja kaiken kruunaa finaali Himoksen Iskelmäfestivaaleilla 3.7.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Entisen Scorpions-ru... Brittitähti loukkaan... >

Keskustelut (1 viestiä)

HelG

Rekisteröitynyt 10.01.2009

29.01.2009 klo 18.04

Hohhoijaaa...
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova