Tuorein sisältö

Britannian seuraava sensaatio, rap-vanhukset!

30.01.2009 klo 11.08 | Luettu: 3414 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Suomessakin on eläkeläisille laulatettu rokkia K-70-ohjelman merkeissä. Britanniassa paikallinen Talent on kaivanut esiin räppäävät eläkeläiset. Wrinkly Rappers-kokoonpano on mukana ensi viikolla Britain’s Got Talent-ohjelman tuomareiden Simon Cowellin, Piers Morganin ja Amanda Holdenin arvioitavana.

56-vuotias BnB, 66-vuotias Snowy, 46-vuotias Baby Bel ja 65-vuotias Whiskers Tel ovat Wrinkly Rappers (nimet taiteilijanimiä).

Kolmen rouvan ja yhden vaarin muodostama kokoonpano on räpännyt hyväntekeväisyystapahtumissa jo puolen vuoden ajan. Varsinaista keikkarumbaa oli joulun tienoilla. Eläkeläisräppärit päättivät pyrkiä Talent-ohjelmaan ja yllätyksekseen pääsivät koe-esiintymiseen. Nyt edessä on esittäytyminen suurelle yleisölle j arvovaltaiselle tuomarikolmikolle.

Ryhmän pappaosasto eli Terry hoitaa beatboxauksen ja mummo-osasto heittää riimejä. Esitykseen Terry aikoo ripustaa kaulalleen toverinsa vanhasta volkkari-pakettiautosta lainatun VW-merkin. Terry olisi halunnut spray-maalata merkin kultavärillä mutta ei saanut tähän lupaa!

Terryn tukijoukoissa ovat viisi lastenlasta ja 61-vuotias Catherine-vaimo.

Tarkoitus on pitää hauskaa ja saada ihmiset hyvälle tuulelle. Ohjelman taustavaikuttaja lupaa räppäävillä eläkeläisillä olevan sydän paikallaan ja ryhmän esiintymisestä tulee varmasti ainakin YouTube-hitti.

Lähde The Sun ja www.thisiswiltshire.co.uk/news


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Amy Winehousen asunn... He-Man-leffa on taas... >

Keskustelut (2 viestiä)

Raat0

Rekisteröitynyt 11.04.2007

30.01.2009 klo 13.13

Hohhoijaa... Onhan näitä räppääviä mummoja ja pappoja nähty jo vuosikaudet. Yleensä näiden viihdearvokin perustuu vain ja ainoastaan siihen vanhuuteen. Toisaalta joku 46- tai 56-vuotias ei mielestäni edes ole mikään vanhus.
lainaa
PerusTrolli

Rekisteröitynyt 27.01.2009

30.01.2009 klo 23.48

Rap - ihmiskunnan saasta. Hyrh!
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova