Tuorein sisältö

Wachowskit levittävät pöydälle Pilvikartaston

31.01.2009 klo 23.59 | Luettu: 2861 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Ensi kuussa Suomen ensi-iltansa saavan jännärin The International ohjaaja Tom Tykwer istuu seuraavaksi alas kiistellyn parivaljakon Larry ja Andy Wachowski kanssa.

Kolmikko koettaa askarrella käsikirjoituksen brittiläisen kirjailijan David Mitchellin maineikkaan romaanin Pilvikartasto (Cloud Atlas) pohjalta. Tykwer kuvailee mahdollisuutta "erittäin kiinnostavaksi". Tässä vaiheessa on epäselvää, lankeaako ohjaajan pesti Tykwerille vai Wachowskeille, vai vastaako tiimi vain tekstistä.

Pilvikartasto koostuu kuudesta tarinasta, jotka liittyvät löyhästi toisiinsa. Tarinat kertovat eri ajoista, paikoista ja edustavat eri tyylilajeja: kirjaan kuuluu niin vanhahtava kertomus merimatkasta, kuin korkealentoista sci-fiäkin.

Tykwer on ohjannut ja kirjoittanut myös kulttielokuvan Juokse, Lola!. Wachowskien viimeisin työ Speed Racer on julistettu monissa yhteyksissä yhdeksi viime vuoden huonoimmista ja parhaista elokuvista.

Lähde: FirstShowings.net

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Mickey Rourkesta haj... Ghost Riderille jatk... >

Keskustelut (2 viestiä)

Tzi

01.02.2009 klo 01.12

Kuulosti kirjan kuvaus että päädyin varaamaan sen kirjastosta, englanniksi. Katsoo mitä tuo tullessaan... Kansikuvakin on varsin mainio, tykkään.
lainaa
Killerbug

Rekisteröitynyt 02.07.2008

02.02.2009 klo 16.06

Pakko katsastaa kirja kun kerkiää.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova