Tuorein sisältö

Katso viiden maan Euroviisuviritykset, Suomi nousee suosikiksi!

03.02.2009 klo 08.45 | Luettu: 1882 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Suomen lisäksi viikonloppuna valitiin mm. Britannian, Tanskan, Romanian, Alankomaiden ja Slovenian Euroviisuedustajat. Suomelle voi ennustaa menestystä näiden "yritelmien" rinnalla!

Jade päihitti pudotuskilpailuna käydyssä Britannian karsinnassa kanssakilpailijansa selvin numeroin. Jade rohmusi 54,4 prosenttia puhelinäänistä, kun toiseksi sijoittunut Mark jäi 35,1 prosenttiin. Kolmanneksi sijoittui duo The Twins. Britannian viisubiisiksi oli jo aikaisemmin julkistettu Andrew Lloyd Webberin säveltämä It's My Time . Katso Britannian ponneton balladi täältä.

Tanskan karsinnan voittoon lauloi Brinck. Brinckin kappaleen Believe Again on säveltänyt ja sanoittanut maineikkaan irlantilaisen Boyzone-yhtyeen laulusolisti Ronan Keating yhdessä Lars Halvor Jensenin ja Martin Møller Larssonin kanssa. Tsekkaa Tanskan biisi täältä.

Romanian edustajaksi Moskovan Euroviisuihin on valittu Elena Gheorghe kappaleella The Balkan Girls. Katso pätkä täältä.

Alankomaiden edustajaksi jo loppusyksyllä nimetty De Toppers -trio esitti karsinnassa kuusi laulua, joista yleisön ja raadin äänestyksen perusteella voiton vei Bas van den Heuvelin ja Ger van de Westelakenin alias Gordonin säveltämä ja sanoittama kappale Shine. Katso yritelmä täältä.

Sloveniassa voittoon nostettiin Quartissimo-jousikvartetin ja Martina Majerlen esitys Love Symphony. Säveltäjä ja sanoittaja Andrej Babic on mukana Euroviisuissa jo viidennen kerran. Miehen sävellyksiä on kuultu aikaisemmin Kroatian, Bosnia-Hertsegovinan ja Portugalin edustajina.

Katso Slovenian viisu täältä.

Siis näihin verrattuna Waldo's Peoplen siivu on varsinainen timantti...

Lähde YLE/Euroviisut

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Selvitys paljastaa R... Metallican nokkamies... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova