Tuorein sisältö

Suosikkinäyttelijä puolustaa muusikon uraansa

04.02.2009 klo 13.10 | Luettu: 4621 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Näyttelijä tai oikeammin ex-näyttelijä Joaquin Phoenix on vakuutellut musiikkiuransa olevan täytä totta, ei huijaus ja mediavedätys kuten julkisuudessa on väitetty (V2.fi-uutinen). Pari viikkoa sitten tapahtunut Phoenixin ensimmäinen räppärikeikka Las Vegasissa päättyi tähden kompuroimiseen lavalta.

Tähden sisäpiiristä on kuulunut viestiä, jonka mukaan Phoenixin räppärin ura on pelkkää vedätystä ja osa miehen tulevaa projektia. Tähän kuuluu myös näyttelemisestä "luopuminen".

Associated Pressin haastattelussa Phoenix vetää kuitenkin itse johdonmukaista linjaa. Mies ei voi ymmärtää, mistä syytökset ovat peräisin. Tähti on aloittamassa räp-levynsä äänittämisen.

- Räppiurani ei ole huijausta. Se saattaa vaikuttaa naurettavalta, musiikkiurani saattaa olla naurun kohde mutta se ei ole tarkoitukseni. Todelliset hip hop-fanit tietävät muutoksen olevan vaikeaa. Ihmiset suorastaan jonottavat pilkatakseen minua.

Phoenix myös kieltää debyyttikeikallaan sattuneet yleisön buuaukset. Miehen mukaan hän sai ylistävää palautetta keikan jälkeen.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Lisää artisteja Saun... Ruotsille oma Spaceb... >

Keskustelut (5 viestiä)

Vicente_Vasks

04.02.2009 klo 13.54

Kannattaa nyt tosin muistaa, että "musiikki" ja "räppi" ovat kaksi eri asiaa - räppiurallehan kuka tahansa puhetaitoinen voi ryhtyä tajuamatta musiikista mitään.
lainaa
Kooho

04.02.2009 klo 16.09

Kannattaa myös muistaa että mies lauloi ihan itse Cash-leffassa, ja hyvin lauloikin, että ei ainakaan taitoihin luulisi "musiikki"uran kaatuvan..
lainaa
O_o

04.02.2009 klo 17.09

Hmmm... Tekstissä on virhe! räppi ei ole musiikkia...
lainaa
spaz

05.02.2009 klo 13.58

ootte te hassuja

http://fi.wikipedia.org/wiki/Rap
lainaa
o_O

05.02.2009 klo 15.01

spaz kirjoitti:
ootte te hassuja

http://fi.wikipedia.org/wiki/Rap


Your point? Toihan vaan todistaa, että ketä vaan pääsee kirjoittelee wikipediaan
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova