Tuorein sisältö

Slipknot-nokkamies laittoi asiat tärkeysjärjestykseen

06.02.2009 klo 09.04 | Luettu: 1931 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Pulse Of Radion haastattelun mukaan Slipknot/Stone Sour-tähti Corey Taylor haluaa painottaa laittaneensa oman soololevynsä ja kahden bändinsä urat tärkeysjärjestykseen.

Miehen sooloalbumista on väännetty mediassa uutisia jo jonkin aikaa (V2.fi-uutinen). Fanien mielissä on varmsti herännyt kysymys, mikä on Stone Sourin tilanne? Taylor toteaa pitävänsä tärkeysjärjestyksen selvänä, Slipknot on ykkönen ja uutta Stone Sour-albumia aletaan säätämään seuraavaksi. Soololevy tulee kolmantena.

Mies toteaa laittaneensa paljon työtä Stone Sourin menestyksen eteen ja oman soolokiekon asettaminen etulyöntiasemaan tuhoaisi Stone Sourin vuoksi tehtyjä perustuksia. Uutta Stone Sour-albumia aletaan työstää syksyn koittaessa. Tavoitteena on äänittää tammi-helmikuussa ja julkaisu olisi keväällä 2010.

Soolokiekkoa tehdään jossain välissä.

Slipknot on parhaillaan 33 kaupungin Jenkkikierroksella. Euroopan keikkalavat kutsuvat jälleen kesällä, jolloin bändi nähdään mm. Rock Am Ring/Rock Im Park, Download, NovaRock Festival, Graspop Metal Meeting, Terrazas de Madrid ja Roskliden festareilla.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Ilosaarirockissa men... Metallica-basistin s... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova