Tuorein sisältö

Villejä huhuja aiheista Teräsmies, Wachowskit ja Bryan Singer

12.02.2009 klo 15.13 | Luettu: 3658 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Luotettavaksi todettu nimimerkki "Ballack" kertoo mehukkaita juoruja Warner Brothersin kulissien takaa. Tiedonjyväset ovat lähtöisin ohjaaja James McTeiguen (V niinkuin Verikosto, tuleva Ninja Assassin) suusta.

- Huhuttu supersankarileffa Plastic Man todella oli Larry ja Andy Wachowskin seuraava projekti. McTeiguen oli määrä toimia apulaisohjaajana. Warner kuitenkin päätti miettiä uudelleen kaikkia projektejaan, kuten on tiedossa.

- Superman Returnsin ohjaaja Bryan Singer ei suostu ohjaamaan Teräsmies-elokuvaa, joka ei ole jatko-osa, vaan uusi näkemys hahmosta.

- Wachowskeja on pyydetty ohjaamaan uusi Teräsmies-trilogia. Wachowskit ovat miettimässä asiaa. McTeigue saattaa avustaa tässä projektissa, tai saada harteilleen Plastic Manin, josta Wachowskit eivät edelleenkään tahdo luopua.

- Bryan Singer on siirtymässä elokuvan Logan's Run uuden version pariin, kuten on jo vuosia odotettu.

Lähde: Ain't It Cool News

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tarantinon natsijahd... Saw-ohjaaja synkiste... >

Keskustelut (2 viestiä)

Jari-Pee

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

12.02.2009 klo 15.16

Jos Wachowskit ohjaavat yhdenkin Teräsmies-elokuvan, menen välittömästi polvilleni, pyydän Teräsmieheltä anteeksi kaikkea pahaa mitä olen vuosikymmenten saatossa sanonut ja suostun viimeinkin lukemaan ne Teräsmies-sarjakuvat, jotka ovat joidenkin tahojen mukaan jopa luettavia.
lainaa
Juutas

12.02.2009 klo 18.17

Jari-Pee kasaa elokuvalle niin suuret odotusarvot, että pettymys on pakonomaista. Kauheeta katsoa aikuisen miehen itkevän Terisleffassa...katkeria pettymyksen kyyneleitä.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova