Tuorein sisältö

Putro pärjää myös ilman Zen Cafeta

19.02.2009 klo 15.22 | Luettu: 2200 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Zen Cafe-äijän Samuli Putron 11.2. julkaistu soolodebyytti Elämä on juhla on noussut heti ensimmäisellä listaviikollaan albumilistan ykköseksi. .

Laulujen kirjoittaminen levylle alkoi Berliinissä jo vuonna 2007 ja viimeistelytyön Putro teki Inkoon saaristossa viime kesänä. Levyn on tuottanut Jarkko Martikainen, joka on tunnettu itsekin sekä sooloartistina että maineikkaan YUP:n keulahahmona.

Levyllä on vahva akustinen ilme ja rytmielementtejä käytetään maltillisesti. Se ei kuitenkaan tarkoita etteikö levy olisi rytmikäs. Levyllä soivat myös Ahti Marja-ahon luotsaamat jouset.

Samuli Putro on tullut suurelle yleisölle tutuksi vuonna 1992 perustetun Zen Café yhtyeen laulajana ja laulunkirjoittajana. Zen Café on julkaissut uransa aikana 7 albumia ja kokoelman, joita on myyty yli 300 000 kappaletta. Zen Cafén albumit ovat vuodesta 1999 nousseet albumilistan kärkikahinoihin. Bändi on ollut tauolla vuodesta 2007 lähtien.

Elämä on juhla-albumin myötä ensi-iltansa saa myös samaa nimeä kantava esitys. Samuli Putron, kuvataiteilija Terike Haapojan ja äänisuunnittelija Tuomas Norvion valmistama esitys laajentaa ajatusta kevyen musiikin konsertista. Esityksen runkona toimii sitä varten sävelletty, ennen julkaisematon teksti- ja laulumateriaali jota äänisuunnittelu sekä video ja valotyö kehittävät esitystilanteessa. Tuloksena on musiikillinen näyttämöteos, jonka seuraaminen ei välttämättä vaadi humalatilaa.

Elämä on juhla-esityksen voi nähdä Aleksanterin Teatterissa Helsingissä 26.-28.2.2009. Maaliskuussa esitys nähdään myös mm. Tampereella, Oulussa ja Seinäjoella.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Halle Berrystä jalok... Timo T.A.Mikkonen pa... >

Keskustelut (1 viestiä)

kepe-5

Rekisteröitynyt 04.04.2007

19.02.2009 klo 16.44

Ka, Ahti Marja-aho!

Päällisin puolin tarkastellen veikkailisin kohderyhmälleen antoisaa lättyä.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova