Tuorein sisältö

Hollywoodin Juorukellonsoittaja V

11.08.2007 klo 20.00 | Luettu: 1332 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

(Vanhasta sikaniskasta tuntuu vahvasti siltä, että näin kuivan leffauutisviikon olisi voinut käsitellä kokonaan tällä tavalla, päätä aukoen. Mistä ihmeestä repäistä perinteeksi muodostuneet turhat uutiset, kun jopa Voltronin julkistus on kelvannut etusivulle? Ei mistään.

Kovassa hädässä olin valmis kirjoittamaan jopa siitä, että tulevassa Sinkkuelämää-elokuvassa nähdään Mr. Big, eli Chris Noth. Tulin vihaiseksi itselleni – ja lorautin juttuun ehkä pikkaisen painavaa mielipidettä alkuperäisestä tv-sarjasta. Valehtelematta noin puoli tuntia yritin sitä siistiä, ennen kuin tuli selväksi, että ellen tässä nyt ihan räikeästi ala valehtelemaan, istun pelkkien kunnianloukkaussyytteiden jälkeen loppuikäni linnassa.

Juuri päinvastoin kävi Casablancan uusversion Ezham Mudra:n kanssa. En iljennyt pilkata sitä, että joku ylipäätänsä kehtaa filmata tämän tason klassikon uudestaan, sillä temppua yrittävä reppana on intialainen - kaikkien galluppieni mukaan ainoa intialainen elokuva jonka kukaan on koskaan katsonut, on Tanssii Susien Kanssa.

Yksi juttu olisi ollut loistava: ehtaa juorukellonsoittajamateriaalia. Mutta enkös vain äsken huomannut, että jutun parasta ennen -päivä oli kolme vuotta sitten, kun ensimmäinen Saw oli tuloillaan teattereihin. Lionsgate ja Punainen Risti ovat joka vuosi järjestäneet verenluovutuskampanjan, jossa kyseisen kauhusarjan faneja pyydetään antamaan niin paljon että sattuu. Kukkahattutätejä kohtaan suunnittelemani herjat tuntuisivat nyt vanhoilta vitseiltä, joten heitetään vain ilmaan se huomio, että gorefanit ovat pelastaneet enemmän henkiä kuin Grand Theft Autolla treenaavat koulupojat ovat ehtineet hävittää.

Sekin pyöri mielessä, että myös Enter the Dragonista tehdään uusversio. Onhan se naurettavaa jo itsessään, ehdottomasti, mutta ei tässäkään ole mistään pyhäinhäväistyksestä kyse, sillä uuden version nimeksi vaihdetaan Awaken the Dragon ja tyylilajikin vaihtuu toiminnasta film-noiriin. Jos Bruce Leen tunnetuksi tekemää päähenkilöä saadaan näyttelemään Bob Hoskins, saattaa tästä loppujen lopuksi tulla jatko-osa Roger Rabbitille.

Tästä kaikesta johtuen tämänkertainen Hollywoodin Juorukellonsoittaja koostuu vain yhdestä jutusta ja YouTube-videosta. Koetetaan petrata jatkossa.)

Juorukellonsoittaja on täällä viidennen kerran! Viikon turhimmat uutiset jälleen katsauksessa!

Monista perinteisistä leluista ollaan kovaa vauhtia tekemässä elokuvia, kuten raportoitua. Entäpä aikuisten leluista? No tokkiinsa! Mutta mitäpä luulette, nouseeko nukkejen myynti vai laskeeko, kun teattereihin saapuu Lars and the Real Girl, joka on tällä viikolla saanut ensimmäisen trailerin? Nukeilla viitataan tässä yhteydessä tietenkin pumpattavien barbaroiden hintavampiin versioihin, "real dolleihin", jotka ovat tiettävästi kovassa suosiossa yksinäisten (ja arvatakseni vähemmän eläväisiä partnereita arvostavien) miesten keskuudessa. Juorukellonsoittaja ei häpeä asennettaan - ylemmyyden tunne on gourmee-namia action-figuurien keräilijälle!

Joo ja taas promotoidaan vähän Superbadia:


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ville Valo etsi lepo... Lindsay Lohan siivoa... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova