Tuorein sisältö

Raisiosta ponnistanut kulttibändi tekee paluun

20.02.2009 klo 10.33 | Luettu: 3920 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Turun sanomien haastattelussa Moko Karttunen kertoo 80-luvulla vaikuttaneen Pepe Le Mokon äänittäneen uutta materiaalia ja keikkojakin on sovittu.

Pepe Le Moko vuonna 2009 on Karttusen lisäksi Mike Jokinen (kitarat), Rinko Ruonala (rummut, lyömäsoittimet, laulu), Mamy Louhe (laulu) ja Pete Viitala (fonit). Myös Mokon tyttäret ovat mukana uudella levyllä.

Pepe Le Mokon jälkeen Karttunen viihtyi seitsemän levyn verran Vilperin Perikunta-yhtyeessä. Sävellyksiä tuli tehtyä mm. Anna Hanskille ja Down By The Laituri-festarin järjestelypuuhat tulivat tutuiksi. Myös valtiotieteen maisterin paperit löytyvät taskusta.

Pepe Le Moko sai alkunsa Raision maineikkaassa Pommari-porukassa. Vanhaan väestönsuojaan järjestettiin tilaa nuorten musiikkiharrastuksille ja Pommarin harjoituskämpästä löytyivät aikoinaan myös Matti "Sig" Inkinen, Joel Hallikainen, Tommi Läntinen ja Ressu Redford.

Pepe Le Mokon kolmas on nimeltään Film Noir. Levy ilmestyy maaliskuun alussa.

Bändi esiintyy 23. toukokuuta Raisrockin 30-vuotiskonsertissa. Ensimmäinen Raisrock järjestettiin Raision Mahittulassa elokuussa 1979. Juhlan kunniaksi järjestetään ulko- ja sisäkonsertti Raisiossa, Kerttulan liikuntakeskuksessa 23. toukokuuta.

Konsertissa esiintyvät Rattlers, Korroosio, Sig, Suave Twisters, Buck Jones, Mindos, Tarmac, Uman Namu, Pepe Le Moko ja Kilpi.

myspace.com/pepe le moko
V2.fi | J.A. Kaunisto
< Georgian Euroviisu p... Formulakuskit rallit... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti


136


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova