Tuorein sisältö

Watchmen-ohjaaja Zack Snyder puhuu tulevista

25.02.2009 klo 09.10 | Luettu: 2441 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Internetissä on alkanut ennakkonäytösten jälkeen liikkua mielentila, että pian ensi-iltansa saava Watchmen saattaapi olla mestariteos. Zack Snyder, joka muistetaan myös 300:n ohjaajana, lienee pian entistä kuumempaa kamaa. Snyder on lausunut sanasen suunnitteilla olevista töistään, oikaisten monta huhua:

Sucker Punch on miehen seuraava elokuva, jonka parissa hän on työskennellyt jo 4-5 vuotta. Elokuva on "yhtä hullu" kuin mikään mitä Snyder on tehnyt, eikä ohjaaja usko, että se näkisi päivänvaloa, ellei hän olisi suosionsa huipulla. Toimintaelokuvaksi kuvaillussa Sucker Punchissa on naisvaltainen hahmokaarti, kuten 300:ssa on miesvaltainen. Päähenkilö on suljettu mielisairaalaan 60-luvun lopulla. Aikansa kuluksi hän fantasioi kummia menneestä ja tulevasta. Ikäraja tulee olemaan Yhdysvalloissa "R" kuten Snyderin aiempienkin elokuvien tapauksissa.

Snyder ei tunnu tietävän mitä kuuluu kulttisarjakuvaan perustuvalle episodielokuvalle Heavy Metal, mutta on kiinnostunut aiheesta ja lupaa tehdä sen eteen mitä vain pyydetään.

Snyder kehuu Ray Bradburyn novellikokoelmaan The Illustrated Man pohjautuvaa käsikirjoitusta, muttei ole vielä varma, ohjaako hän elokuvan, vai tuleeko tästäkin useiden ohjaajien yhteistyö.

Snyder ei ohjaa elokuvaa The Last Photograph, jonka hän on kirjoittanut yhdessä 300:n Kurt Johnstadin kanssa. Oscar-ehdokkaana Mongolin johdosta ollut Sergei Bodrov on kiinnitetty ohjaksiin tällä hetkellä.

Matthijs van Heijningen Jr. saattaa ohjata Snyderin tarinaan perustuvan kauhuelokuvan Army of the Dead, kunhan mies saa The Thingin uuden version valmiiksi.

Animaatiota Guardians of Ga'Hoole ollaan tuottamassa Australiassa, etätyöskentelevän Snyderin valvoessa.

Jos ja kun sarjakuvataiteilija Frank Miller saa valmiiksi jatko- tai esiosan 300:lle ilman Snyderin apua, Snyder harkitsee, josko ohjata sen pohjalta elokuvan.

Lähde: Collider.com

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tieteellisesti todis... Michel Gondry korvaa... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova