Tuorein sisältö

Zack Snyder löysi Sucker Punch -tyttönsä

04.03.2009 klo 11.20 | Luettu: 3854 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Amanda Seyfried
Tänä perjantaina ympäri maailmaa avaavan Watchmenin ohjaaja Zack Snyder valmistelee parhaillaan oudoksi kuvailtua toimintafantasiaa Sucker Punch, jossa nähdään lähinnä naisnäyttelijöitä.

Amanda Seyfried (Mamma Mia!), Vanessa Hudgens (High School Musical), Abbie Cornish (Somersault), Evan Rachel Wood (The Wrestler - Painija) ja Emma Stone (Superbad) ovat vaihtelevissa vaiheissa neuvotteluprosessia.

Sucker Punch kertoo tytöstä, joka joutuu mielisairaalaan, jossa hänelle aiotaan tehdä lobotomia. Tyttö fantasioi itsensä vaihtoehdotodellisuuteen sulkeakseen pois kivun, ja siellä ollessaan alkaa suunnitella pakoa. Seyfriedin on määrä näytellä pääosaa.

Snyder kuvailee fantasiamaailmaansa Liisa Ihmemaassa -variantiksi, johon kuuluvat oleellisesti konekiväärit, lohikäärmeet, pommikoneet ja bordellit. Snyder on kirjoittanut alkuperäistarinan yhdessä Steve Shibuyan kanssa.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Chris Cornell hämmäs... Marco Hietalalle uus... >

Keskustelut (2 viestiä)

Ville

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

04.03.2009 klo 11.41

Ok... vaikuttaa tavallaan ihan kiehtovalta konseptilta.
lainaa
Mi5

04.03.2009 klo 17.05

Visuaalisesti varmaan oikein kivaa tykitystä, mutta juoni ja näyttely ovat todennäköisesti aivan yhtä ala-arvoista kuin Zackin aikaisemmissakin töissä.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova