Tuorein sisältö

Bändissä on edelleen rakkautta, toteaa Metallican Kirk Hammett

06.03.2009 klo 09.49 | Luettu: 7013 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Metallican kitaristi Kirk Hammett on The Skinny-nettisivustolla vastannut perustavaa laatua olevan kysymykseen; miten olette onnistuneet pitämään bändin kasassa näin kauan?

- Olemme kokeneet aikoja, jolloin toisen naamaa ei ole voinut sietää. Syvällä sisimmässämme kuitenkin välitämme toisistamme, meidän välillämme on reilusti rakkautta. Olemme kuin perhe. Basisti Rob Trujillo saa meiltä osakseen samoja tunteita. Henkilökemia toimii. James Hetfield sanoi taannoin, että ihmiset haluavat Metallican pysyvän yhdessä. Minusta tuo oli syvällinen kommentti ja täyttä totta. Eräässä vaiheessa koko homma tuntui romahtavan mutta välitimme Metallicasta ja toisistamme niin paljon, että selvisimme vaikeuksien yli.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Rockperryn ohjelma v... Lue Rihannan pahoinp... >

Keskustelut (10 viestiä)

Vicente_Vasks

06.03.2009 klo 11.02

Suomeksi; "välitimme hyvin tuottavasta bisneksestä". Eikä siinä sinänsä mitään pahaa;)
lainaa
Kippari

06.03.2009 klo 11.21

Nooh, äläs nyt Vicente_Vasks. Kyllähän nämä hemmot tienaisivat isot rahat soolourankin muodossa. Meinaatko, ettei Hetfieldin tai Ulrichin soololevy/uusi bändi toisi dollareita pakkiin. Ziljönäärejähän hemmot ovat jo nyt.
lainaa
Vicente_Vasks

06.03.2009 klo 12.04

Ei kyse ole pelkästään Metallican henkilöjäsenten taloudesta, vaan kyseessä on monille tahoille rahaa tuottava yritys, ja vaikka Hetfield onnistuisi luomaan kohtuullisen menestyksellisen soolouran, ei Metallican myyntilukuihin enää päästäisi; ajatelkaamme vain Black Sabbathia. Butlerin ja Iommin soolotekemiset myyvät vannoutuneimpien "hardcore"-fanien keskuudessa, mutta siinä se. Metallica ei olisi poikkeus; potentiaalisin menestyjä - siis Hetfield - voisi flopata pahasti, kun ei osaisi päättää mielistelläkö country-, vaiko hevifaneja...
lainaa
Breadfan

06.03.2009 klo 13.21

Metallica on pystyssä tasan niin kauan kunnes Levybisnes on imeny Hammetista ja Hetfieldistä kaikki veret pihalle.
Hammett on herkä ja luova nero, ja maailman parhaimpia muusikoita, kestääkö hänen sielunsa tuossa myllyssä kauan? Olis kiva kuulla Hammettin omaa musaa, jotain rauhallista ja sielukasta.
lainaa
Zeikki

06.03.2009 klo 16.01

Breadfan kirjoitti:
Metallica on pystyssä tasan niin kauan kunnes Levybisnes on imeny Hammetista ja Hetfieldistä kaikki veret pihalle.
Hammett on herkä ja luova nero, ja maailman parhaimpia muusikoita, kestääkö hänen sielunsa tuossa myllyssä kauan? Olis kiva kuulla Hammettin omaa musaa, jotain rauhallista ja sielukasta.


En tiedä paljon olet itse musiikkiin perehtynyt mutta meni kyllä luonnehdinta aika kaivoon... Hammet on hyvä kirjoittamaan melodioita eq. riffejä, teknisestihän ko jamppa on aivan penaalista. Mielummin otan kumminkin Metallican enkä piljoonaa soolo-projektia, joilla on tapana olla vähän kehnoja melko sama kenestä puhutaan.
lainaa
Vicente_Vasks

06.03.2009 klo 22.28

Breadfan kirjoitti:

Hammett on herkä ja luova nero, ja maailman parhaimpia muusikoita...


En ymmärrä "neroudesta" mitään, mutta ihan objektiivinen fakta on se, että Hetfieldillä ei ole mitään tekemistä "maailman parhaimpien" muusikkojen kanssa. Hetfield on ihan riittävän pätevä kakkoskitaristi Metallicaan, that's it.
lainaa
-A-

07.03.2009 klo 01.05

Kiva kuulla, että kavereilla homma toimii edelleen. Kuitenki jo yli 25v vääntäneet bändin parissa ja se on pitkä aika mille tahansa bändille. Rispektit siihen suuntaan :)
lainaa
mz-412

Rekisteröitynyt 22.11.2008

07.03.2009 klo 09.43

Harmi vaan kun metallica on väsähtänyt ekat 4 levyä hyvää rässiä, loput levyt on ollut.. no ei niin hyvää. metallica voisi palata juurilleen ja vääntää viellä kunnon trash levytyksen. jamesi ääni suorastaan vaatii päästä rässäämään. megadeth ja kreator siinä kunon rässiä ja viellä jaksaa soittaa.
lainaa
MetallicaFani

06.06.2009 klo 21.12

olisi kyllä kivaa jos Hammett tekisi oman blues-levyn.
lainaa
seppohansesiellä

25.10.2009 klo 02.13

hmm onse hetfield kyllä taitava
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova