Tuorein sisältö

Kuollut räppäri viihtyy oikeudessa, vastapuoli nokittaa uudella haasteella

16.03.2009 klo 13.12 | Luettu: 2667 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Vuonna 1996 ammuttu 2Pac eli Tupac Shakur on kuolemansa jälkeen tuottanut isot dollariniput usean levyn muodossa. USA:n oikeusasteissa pyörii myös riita rap-tähden elämänkertaleffan ympärillä. Tuoreessa haasteessa 2Packin äiti on nostanut 10 miljoonan dollarin kanteen leffantekijää vastaan, joka jo aikaisemmin on vienyt asian sopimusrikkomuksena oikeuteen.

Afeni Shakurin Amaru Entertainmentin mukaan Morgan Creek ja James Robinson ovat voimallisesti yrittäneet neuvotella 2Pac-leffan oikeuksista ja myöhemmin saboitoineet hanketta Afeni Shakurin kääntyessä muiden elokuvantekijöiden puoleen.

Amaru Enterainmentin mukaan vastapuoli on vedonnut olemattomaan sopimukseen ja esittänyt uhkauksia pyrkien samalla estämään projektin toteumisen muiden tekijöiden toteuttamana.

Vastapuoli Morgan Creek on asiassa täysin eri laidalla. Heidän mukaansa Amaru Entertainment perääntyi jo sovitusta sopimuksesta, jolla Morgan Creek olisi saanut oikeudet 2Pac-elämänkertaleffan työstämiseen.

Amaru Entertainment yrittää oikeuden kautta hakea päätöstä, jonka mukaan mitään sopimusta ei ole koskaan allekirjoitettu. Heidän mukaansa Morgan Creek oli vain yksi monista filmiprojektiehdokkaasta. Mukana olivat myös mm. Paramount ja Fox Searchlight.

Notorious-leffan ensi-illan aikaan Morgan Creek oli kuulemma julkisesti levittänyt tietoa, jonka mukaan yhtiö oli allekirjoittanut paperit 2Pac-leffan tekemisestä. Amaru Entertainmentin mukaan kyseisellä tempulla yritettiin pakottaa vastapuoli sopimukseen.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Mannerheim-elokuva s... Susan Ruusunen esitt... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova