Tuorein sisältö

Provinssirock julkisti uusia nimiä

17.03.2009 klo 11.56 | Luettu: 3044 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Provinssirockin artistijoukkoon liittyy lisää brittejä, kun kohuttu ja musiikkilehdistön ylistämä Baddies saapuu Provinssiin. Bändiä on ehditty hehkuttaa mm. Q Magazinessa vuoden 2009 kovimmaksi tulokkaaksi, kokoonpano yhdistelee Queens of the Stone Agen kitarariffit ja iskevät melodiat. Bändin pitkällä keikkalistalla komeilee Euroopan isot festivaalit mm. Roskilde ja Hultsfred sekä Provinssi.


Vuonna 2008 esikoisensa julkaissut brittiläinen Does It Offend You, Yeah oli Last.fm:n yhdeksänneksi kuunnelluin bändi sekä iTunesin vaihtoehtomusiikkilistan ykkönen. Bändiä on verrattu paitsi Museen myös Daft Punkiin ja Justiceen.

Juuri soololevyn julkaissut ja sillä albumilistan kärkipaikan ottanut Samuli Putro tekee kesän ainoan "Elämä on juhla" keikan Provinssirockissa.

Kotimaista osastoa edustaa myös Itä-Suomen väinämöiset, yhdeksännen kokopitkän Ukonhauta -albumin juuri julkaissut Kotiteollisuus, sekä kymmenenteen albumijulkaisuun ehtinyt Heinolan punkrokkariryhmä Apulanta, Pohjanmaan raskaskone Nicole, hervotonta humppatrashia ja Finnish Metal Expon vuoden demobändin tittelin napannut FM2000. Lappitrilogian päätösosan julkaissut muusikko, näyttelijä ja koomikko Vesa-Matti Loiri tekee elämänsä ensimmäisen Provinssirock-keikan. Jussi Lehtisalo/Mika Rättö/Kauko Röyhkä esittävät Provinssissa Hiekkarantaa-yhteisalbumin materiaalia...

Provinssirock Seinäjoella 12.-14.6.2009

Vahvistuneet esiintyjät: Placebo (UK), Nick Cave & Bad Seeds (UK), Volbeat (DEN), Opeth (SWE), Emiliana Torrini (ISL), Seasick Steve (US), August Burns Red (US), Raised Fist (SWE), Editors (UK), Baddies (UK), Does It Offend You, Yeah (UK), Children of Bodom, Kolmas Nainen, Samuli Putro, Von Hertzen Brothers, Kotiteollisuus, Apulanta, Vesa-Matti Loiri, 'Röyhkä, Rättö, Lehtisalo', Maj Karma, Amorphis, Le Corps Mince De Francoise, Nicole, FM2000.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Kuolleen suosikkinäy... Turun kuumat kissat ... >

Keskustelut (2 viestiä)

Jugger

Rekisteröitynyt 17.04.2008

17.03.2009 klo 12.34

Yhäedelleen oon pettyny tarjontaan :/
lainaa
JaakkimO

17.03.2009 klo 13.36

Ylivoimasesti kovin tarjonta kesän festareista. Lippu tulossa postissa ja oma 10-vuotisjuhlaprovinssi tiedossa. Nykyään on selviö, että viideksi päiväksi tuonne törnävälle raahautuu, seon satavarma jo heti edellisen provinssin lopuksi. Esiintyjillä ei väliä, eipä missaa niin paljon jos ei elämää tärkeämpiä bändejä oo paikalla :)
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova