Tuorein sisältö

Ohjaajia toimintaleffoille: huhuja ja faktoja

15.08.2007 klo 10.29 | Luettu: 2440 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

On väitetty, että Underworldeilla ja Die Hard 4.0:lla studiopomot vakuuttanut Len Wiseman ohjaa uusversion tieteistoimintapätkästä Pako New Yorkista ja myöhemmin videopelileffan Gears of War. Muumio-leffojen Stephen Sommersin on puolestaan väitetty pääsevän leikkimään G.I. Joella.

Variety on nyt vahvistanut, että Pako New Yorkista -huhu on totta, tai ainakin neuvottelut ovat loppusuoralla. Wiseman ohjaa, Ken Nolan (Black Hawk Down) käsikirjoittaa, Gerard Butler on uusi Snake Plissken ja alkuperäisen Paon ohjaaja John Carpenter nostaa projektista käteistä, vaikkei arvatakseni tee mitään sen eteen (ts. Carpenter on "Executive Producer"). Onko Butler tarpeeksi äijä? 300:n fanit sanovat kyllä ja Kurt Russell lähinnä että "F--- that! I am Snake Plissken!".

Latino Reviewin oma G.I. Joe -fani tietää, että myös Sommers todella on käynyt neuvotteluja. Mies on kuitenkin vaatinut enemmän rahaa kuin hänellä on (köh, Van Helsingin jälkeen) varaa. Hienoa riemuitsevan latinon kannalta ja sääli ajatellen meitä muita, jotka saamme jälleen pelätä sekundaohjaajan seuraavaa siirtoa.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< CRS - hip hopin supe... Michael Jackson velk... >

Keskustelut (2 viestiä)

RavenX

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

15.08.2007 klo 13.39

Ohhoh, vai että Butlerista uusi Sneikki. Melkoinen veto, mutta kyllähän Gerard tarpeeksi äijä on tähän hommaan. Ei tule kovin monta muuta mieleen, jotka olisivat rooliin sopineet.
lainaa
CJ_Sneek

Rekisteröitynyt 15.07.2007

15.08.2007 klo 20.39

Mutta miksi näitä remakeja edes tehdään? Ainoastaan muutama (eli tässä tapauksessa puukäsityö opettajan sormilla laskettuna) elokuva on olemassa jotka päihittävät alkuperäisen tekeleen. Ocean's Elelven on yksi sellainen. Muuten nämä remaket eivät ole juuri mistään kotoisin.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova