Tuorein sisältö

Motörheadin Lemmyn mukaan kovin sex, drugs & rock'n'roll-tyyppi oli...

24.03.2009 klo 15.17 | Luettu: 5614 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Motörheadin Lemmy Kilmister on itse melkoinen rock-ikoni ja varmasti tietää, mitä on sex, drugs & rock'n'roll!

Mutta, miehellä on heti nimetä mielestään ylittämätön ja kaikkien aikojen ehdottomasti kovin rokkikukko. Nimittäin Jimi Hendrix. Nuorena poikana Lemmy toimi jonkin aikaan Jimi Hendrixin roudarina ja kamanhankkijana.

Jimi oli kuulemma aivan kingi, kun puhutaan kitaristin taidoista, huumeista ja varsinkin seksistä. Jimi oli todellinen naistenkaataja.

Vuoden 1967 aikana Lemmy pääsi lähietäisyydeltä näkemään Jimin "in action". Vielä tänäkin päivänä Lemmyltä löytyy tarinoita, jotka saavat herkemmät punastumaan.

- Hankin hänelle happoa. Toin kymmenen tabua, joista Jimi veti huiviinsa seitsemän ja antoi minulle kolme. Se oli minusta hyvin kohtuullista. Hän oli vanhan ajan herrasmies. Kun nainen saapui huoneeseen, Jimi nousi seisomaan.

- Mutta jos halusit nähdä urheilusuoritukseen vertautuvaa nus*****ta, Jimi oli siihen oikea kaveri. Se oli jotain muuta, pukuhuoneen ovella oli aina jono mimmejä odottamassa kunnon hoitoa. Siis tyyliin "ottakaa jonotusnumero".

Myös Jimin kitaristin taidot saavat Lemmyltä ylistävän arvosanan.

- Hendrix soitti rytmiä ja sooloa samaan aikaan - kitara selkänsä takana. Jimi teki kaiken ja sen jälkeen kukaan ei ole pystynyt vastaavaan. Eddie Van Halen ei ole lähelläkään...


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Puistoblues sai täyd... Maikkarin Helppo elä... >

Keskustelut (4 viestiä)

TervasPölkky

24.03.2009 klo 15.49

On se hurjaa että joku voi vielä tänä päivänä muistella toimittaneensa kamaa ja misuja Jimille! Kuitenkin 40 vuotta aikaa.
lainaa
Morrison

24.03.2009 klo 16.15

Kun puhutaan kitaristeista on kaksi luokkaa:

1. Jimi Hendrix

2. Muut kitaristit

Mutta ilmeisesti kitaransoitto ei ollut ainoa, missä Jimi oli ylivertainen :D
lainaa
rebell

24.03.2009 klo 16.21

Only the good die young!
lainaa
Markymark

24.03.2009 klo 22.39

Kait se kitaran soittaminen ja petihommat kulkivat käsi kädessä. Ei Jimmy soittanu sitä kitaraa. Se rakasteli sen kitaran kanssa.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova