Tuorein sisältö

Klaus Flaming arvostelee ilmakitarabändit

25.03.2009 klo 14.18 | Luettu: 2758 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Vuosikymmeniä kestäneestä rock-toimittajan urastaan Radio Mafiassa, Ylex:llä ja sittemmin Radio Rockilla muistettu Klaus Flaming toimii 8.4.2009 KY-Klubilla järjestettävän Hit the Stage bändi-imitaatiokilpailun päätuomarina ja tapahtuman suojelijana.

Lavalle ei tarvita muuta kuin muutamia muovikitaroita, rumpukapuloita, tuoli rumpalille, mikkiständejä, sekä tietenkin itsestään kaikkensa antavia kilpailijoita. Hit the Stage-kilpailu ei vaadi kilpailijoilta minkäänlaisia musikaalisia taitoja, vain ripaus uskallusta ja pilkettä silmäkulmaan riittää. Tärkeintä on energinen esiintyminen, bändien imitoiminen tai parodioiminen puvustuksin tai ilman. Alkuperäisten artistien musiikki tulee asianmukaisen kovaäänisesti PA-laitteistosta ja osallistuvien bändien huolehdittavaksi jää voittobiisin valitseminen sekä elävän energian tarjoaminen.

Mikään festari ei olisi tietenkään festari ilman pääesiintyjiä, joita nähdään itse kilpailun ohella Hit the Stage Festivalilla kolminkertaisesti. Suomen tunnetuimmat tribuuttibändit Maiden Hell (plays IRON MAIDEN), Dear Victims (plays KISS) ja Crazy Machine (plays METALLICA) näyttävät kuinka maailmanluokan biisit jyrähtävät mallikkaasti kotimaisin voimin.


www.hit-the-stage.net



V2.fi | J.A. Kaunisto
< Iron Maiden saapuu l... Michael Jacksonin om... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova