Tuorein sisältö

Samuli Edelmann esittää virsiä

15.08.2007 klo 11.07 | Luettu: 1336 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Samuli Edelmann julkaisee 10. päivä lokakuuta Samuli Edelmann - Virsiä -nimeä kantavan albumin. Virsiä -kokonaisuus sisältää 12 tuttua ja rakastettua virttä kuten Mä silmät luon ylös taivaaseen, Oi Herra jos mä matkamies maan, Soi kunniaksi Luojan, Ystävä sä lapsien, Ilta on tullut Luojani ja Kosketa minua henki.

- Virsiä-levyn lähtöajatuksena oli tuoda vahvan tulkitsijan ja sopivasti mullan tuoksuisen, mutta vivahteikkaan tuotannon avuin esiin juuri laulujen hienous ja suuruus, mikä on pitänyt ne elossa ja ajankohtaisina halki eri aikakausien, kuvailee levyn vastaava tuottaja Petri Eklund. Virsiä -levy kunnioittaa perinteitä tuoden virsille totuttuun äänikarttaan myös uusia vivahteita kuljettamaan ja avaamaan kuulijan ajatuksia.

Levy on taltioitu viime kesäkuussa Luhangan yli 100-vuotiaassa puukirkossa. Levyn äänimaailma on rakennettu kahdeksan henkisen orkesterin, taustalaulajien ja akustisten soitinten voimin.

Samuli aloittaa kattavan konserttikiertueen levyn ilmestymisen myötä lokakuussa, joka käsittää yli kymmenen kirkkokonserttia ympäri Suomen.V2.fi | J.A. Kaunisto
< The Nines: ensimmäis... Kent on täynnä... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti


261


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova