Tuorein sisältö

Slashin soolokiekolle mahtuu myös toinen ex-Gunnari

28.03.2009 klo 09.59 | Luettu: 4138 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Entinen Guns N' Roses ja nykyinen Velvet Revolver -kitaristi Slash kertoo debyyttisoololevynsä soittajajoukosta löytyvän ainakin Josh Freesen (A Perfect Circle, Nine Inch Nails ja Guns N' Roses), Chris Chaneyn (Jane's Addiction) ja Eric Valentinen (Smash Mouth, Third Eye Blind). Mutta, eikös Josh Freese soittanut rumpuja Gunnareissa!

- Tiedän, Josh Freese oli Guns N' Rosesin rumpalina 1990-luvun lopulla parin vuoden ajan. En tiedä vaikuttaako se kovin paljoa, muuta kuin että mies on hämmästyttävän kova rumpali, toteaa Slash.

Slash ei vielä suostu paljastamaan vierailevaa laulajakaartiaan. Aikaisemmassa Pulse Of Radion haastattelussa kitaristi kertoi käyttävänsä joka viisulla vierailevaa vokalistia. Mies on vuosien aikana soittanut monien kovien nimien levyillä, joten vierailijoita lienee helppo löytää. Slash lupaa ottaa mukaan loistavia lauluntekijöitä ja laulajia.

Slashin vaimo Perla Hudson paljasti Rockerrazzi.comin haastattelussa Ozzy Osbournen ja Fergien olevan ainakin mukana.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Jenkkiräppäri laitto... Britney Spearsin fan... >

Keskustelut (4 viestiä)

Dingo

Rekisteröitynyt 09.01.2008

29.03.2009 klo 12.55

Slashilla on kavereita, saa levynsä valmiiksi aika melkoisella kokoonpanolla ja vierailevat tähdetkin onnistuvat. Toisin kuin nyky-gunnareilla..
lainaa
pikkuarska

Rekisteröitynyt 20.03.2008

29.03.2009 klo 15.36

Olihan kiinalainen demokratia varsin onnistunut älppä (vaikk omasta mielestä tuotettu liian pitkälle, viimeiset demot kuulosti paikoin paremmalta kuin lopulta levylle päässyt versio)
lainaa
Slater74

30.03.2009 klo 15.36

Eiköhän Monroekin tuolla jonkun rallin vetäise.
lainaa
HalfNelson

30.03.2009 klo 20.16

Nämä superhyper-roctähtien soolot tuppaavat olemaan itsetarkoituksellisia allstar-kavalkadeja, joihin itse päätähti ei koskaan osaa tehdä yhtään hyvää biisiä. Eikä kukaan muukaan. Äkkipäätä ei tule mieleen ainuttakaan vastaavaa Tähti featuring sejase-albumia, jota olisi voinut kuunnella pieremättä verta. Tuskinpa tästäkään tulee poikkeusta.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova