Tuorein sisältö

Aprillia vai elokuvauutisia?

02.04.2009 klo 08.57 | Luettu: 2185 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Kehnot aprillipilat sotkeutuivat eilen pahemman kerran oikeiden uutisten kanssa:

Men in Black 3 on ilmeisesti totta. Sony suunnittelee elokuvaa vuodelle 2011, jolloin myös kolmas Haamujengi ja neljäs Spider-Man valmistuvat.
Lähde: ComingSoon.net

Brett Ratner ei ole korvannut Guillermo del Toroa Hobitti-elokuvien ohjaajana. Sen pitäisi olla totta, että kolmas Hobitti-elokuva on mahdollinen. Käytännössä kolmas elokuva ei perustuisi kirjaan Hobitti, vaan elokuvantekijät ovat kiinnostuneita muusta Tolkien-materiaalista, johon heillä ei vielä ole oikeuksia. Se ei ole totta, että suunnitteilla on trilogia The Lord of the Rings 2: The Unring.
Lähteet: 1, 2, 3

Robert Pattinson ei ole jättänyt Twilight-sarjaa. Robert Pattinson ei ole lopettanut näyttelemistä. Kristen Stewart pelkää aikuisten oikeasti hulluja Twilight-faneja, jotka ovat hänelle kateellisia.
Lähteet: 1, 2, 3

X-Men Origins: Wolverine on totisesti vuotanut nettiin. 20th Century Fox on vihainen ja yrittää muistuttaa, ettei kyseessä ole lopullinen versio.
Lähde: HitFix

Cloverfieldin jatko-osaa ei olla kuvaamassa oikeasti... vielä. Jatko-osa on kyllä suunnitteilla.
Lähde: Bloody Disgusting

Pixar ei ole suunnittelemassa jatko-osaa animaatiolle Ötökän elämää. Toy Story 3 ja Autot 2 ovat totta ja muut Pixar-jatko-osat huhujen asteella.
Lähde: Pixar Planet

Zack Snyder ei ohjaa uutta versiota alkuperäisestä Tähtien Sota -trilogiasta. George Lucas ei ohjaa uutta Tähtien Sota -trilogiaa.
Lähteet: 1, 2

Jim Carrey ei ole Christopher Nolanin uskalias valinta näyttelemään Arvuuttajaa seuraavassa Batman-elokuvassa.
Lähde: Incontention

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Rambo intialaisessa ... Veden varaan liian k... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova